ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.10

ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ Λ.Σ:Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ......"ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ..ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΖΕ ΚΑΙ ΟΥΖΟΥ"


ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. ΥΠΠ αναφορικά με το Λ.Σ (πρώην Ακτοφυλακή)

(ΕΔΩ) [Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που χειρίζονται θέματα ναυτιλιακής πολιτικής θα παραμείνουν στο διηνεκές στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας-Ναυτιλίας και δεν πρόκειται να αντικατασταθούν από πολιτικούς υπαλλήλους, δήλωσε, χθες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης. Ως αξιωματικοί θα συνεχίσουν να υπάγονται στον εκάστοτε αρχηγό τους.]

Αναλογιζόμεθα ότι στο λίαν πρόσφατο παρελθόν αμφότεροι οι Υπουργοί (ΥΠΟΙΑΝ & ΥΠΡΟΠΟ)που θεωρούνται φυσική ηγεσία των απανταχού Λιμενικών, του Αρχηγού χοροσταντούντος, δήλωναν ότι η παραμονή των λιμενικών στο ΥΠΟΙΑΝ θα ήταν για μια μεταβατική περίοδο.

Απόσπασμα της ομιλίας του ΑΛΣ : "Ιδιαιτέρως αναφέρομαι στους συναδέλφους που, για ένα μεταβατικό χρονικό διάστημα, θα υπηρετούν σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας". Ένας δε από τους λόγους παραιτήσεως ορισμένων των στελεχών ήταν και η ασάφεια ως προς την "επόμενη μέρα" & όχι μόνον.

Τί άλλαξε κ.κ. της νέας e-διακυβέρνησης και μετά τις 100 πρώτες μέρες, τόσο άλλαξαν οι σχεδιασμοί σας? Από τι θα προκύψει η ομαλοποίηση της λειτουργίας των στελεχών? Μήπως από το γεγονός ότι θα πάψουν να είναι "'έρμαια" κακών & πρόχειρων επιλογών αμφοτέρων των υπουργείων? Θύματα αναποφάσιστων ή δυσμενών συνεπειών που προκαλέσατε με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές σας?

Και επειδή το ζήτησαν οι κ. εφοπλιστές, εσείς το πράξατε με τόση καθυστέρηση? Οι ΚΑΘΗΓΗΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, που σας προέτρεψαν να αλλάξετε με τόση προχειρότητα, ανευθυνότητα & σπουδή, ένα από τα πλέον ορθολογικώς λειτουργούντα κομμάτια του παζλ της δημόσιας διοίκησης, ερωτήθηκαν για την απόφαση σας αυτή?

Αντιληφθήκατε, τουλάχιστον, έστω & αργά, τα λάθη σας, αλλά οι απώλειες & η αιμορραγία στελεχών από αυτά, πώς μπορούν να διορθωθούν & αποκατασταθούν?

Και τέλος, από ποιά στοιχεία, κ. υπουργέ προκύπτει το συμπέρασμα σας ότι "το Λιμενικό ασχολείται κυρίως με την ναυτιλία & δευτερευόντως με την ασφάλεια?" Αφενός μεν δεν αποδίδετε την πραγματικότητα, καθώς τουλάχιστον το 80% των αρένων στελεχών ασχολούνται με αυτήν, αφετέρου η ασφάλεια θέλει μέσα, εκπαίδευση και εξοπλισμό. Τα έχουν? Μέχρι σήμερα έχουν δοθεί τα ανάλογα κονδύλια για αυτά στο Λ.Σ? Σας απαντούμε, ΟΧΙ ΠΟΤΕ, επειδή απλά, πολύ απλά, ελάχιστοι από αυτούς που είχαν & έχουν την εξουσία του τόπου αυτού στα χέρια τους, & ιδιαίτερα οι επικεφαλής του ΥΕΝ & Λ.Σ, δεν διέθεταν την στοιχειώδη ευαισθησία & όραμα για το καλό και το μέλλον αυτών που εξουσιάζουν, αλλά κόπτονται μόνον για το δικό τους.

Αμελούν μάλλον ότι μεγάλη πολιτική είναι να εφαρμόζεις την κοινή λογική στα μεγάλα προβλήματα. Πώς αλλιώς εξηγείτε ακόμη το γεγονός ότι, για τα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των στελεχών Λ.Σ έπρεπε να παρέλθουν τόσες εβδομάδες από τις δηλώσεις επιφανών συναδέλφων σας, προκαλώντας τόση αναστάτωση & ανησυχία σε ένστολους οικογενειάρχες? Όσο δε αφορά στο αναμενόμενο Π.Δ που ενδεχομένως διορθώσει τα κακώς κείμενα, φοβούμεθα ότι θα αργήσει πάρα πολύ να συνταχθεί και εκείνο του νέου Αρχηγείου θα προλάβει τις εξελίξεις, που όντως ευχόμεθα να είναι θετικές & διορθωτικές.

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

-- Έχουμε γη & πατρίδα όταν έχουμε πλοία & θάλασσα! Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Από την σελίδα μας το είχαμε επισημάνει πολλές φορές. Η διάσπαση του ΥΕΝΑΝΠ ήταν μια αψυχολόγητη κίνηση όπως και πολλές άλλες πρωτοβουλίες της "ανατροπής".
Μια κίνηση η οποία έγινε κάτω από την επήρεια της μέθης που είχαν οι κυβερνώντες από την νίκη των εκλογών με το συντριπτικό +10 plus επί του αντίπαλου δέους της ΝΔ.
Σήμερα ο Υπουργός star το είπε με τρόπο γιατί δεν είχε το κουράγιο να παραδεχθεί το ατόπημα . ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ ΛΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΚΑΦΕΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: