ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.10

Αποκάλυψη: H Goldman Sachs πίσω από τα "Greek statistics"


Γράφει ο Πάρις Προδομίδης
Master of Science in Economics
University of Heidelberg-Germany



Στο “μαγείρεμα” ψεύτικων αριθμών οι ¨Έλληνες όπως αποδείχθηκε ήταν πρωταθλητές. Αυτό που δεν ξέραμε έως τώρα ήταν ότι είχε και “επαγγελματική” βοήθεια.
Πληροφορίες του Σπίγκελ (Εδώ)που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 08-02-2010 αναφέρουν ότι η γνωστή μας αμερικάνικη τράπεζα Γκόλτμαν Σάξ βοηθούσε τις ελληνικές κυβερνήσεις με περίπλοκες συναλλαγές στο “επαγγελματικό μαγείρεμα” των αριθμών που γνωστοποιούνταν στην Ευρωπαϊκή ¨Ένωση.
Όπως γράφει το Σπίγκελ αρχές του 2002 η τότε ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε με την αμερικάνικη τράπεζα Γκόλτμαν Σάξ σε συναλλαγές που ονομάζονται
Cross-Currency-Swaps.
Η διαδικασία ήταν ως εξής:
Κρατικά χρέη που ήταν σε....... Δολάρια ή Γιέν αξίας 10 ΔΙΣ Ευρώ γινόταν ΕΥΡΩ και μετά πάλι Δολάρια και Γιέν.
Σε αντίθεση με κανονικά “Swaps” οι συναλλαγές εδώ πραγματοποιούταν με εικονικές συναλλαγές.
Η Ελλάδα αποκτούσε εικονικά περισσότερα από 10 ΔΙΣ ΕΥΡΩ και η ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΣΑΞ εξασφάλιζε με αυτόν τον τρόπο άλλο 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ δάνειο για την Ελληνική κυβέρνηση. Στους αριθμούς που δινόταν στην ΕΥΡΩΠΗ δεν φαινόταν πουθενά το 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
Σε ερώτηση στην ΓΚΟΛΤΜΑΝ ΣΑΞ ή αντίδραση ήταν «κανένα σχόλιο» και το ίδιο ακούσαμε και από το ελληνικό υπουργείο οικονομικών.
kafeneio
====================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Η αποκάλυψη αυτή δεν αφήνει κανένα περιθώριο στο να μην υποπτευόμαστε ότι η πτώχευση της Ελλάδος ήταν τελικά "ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ". Το εβραιοτραπεζικο μεγαθήριο και ο SOROS ήταν οι σχεδιαστές και οι σκηνοθέτες του έργου που ζούμε.
ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟΥΦΕΚΙΑ......
Τι καθόμαστε και περιμένουμε? Θα τους αφήσουμε να μπουν στα σπίτια μας???? Οι πολιτικοί της χώρας μας είναι οι Γούσιδες του σήμερα . Εν γνώση τους ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: