ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.2.10

Nέες αποκαλύψεις για το σχέδιο «Βαριοπούλα» - Διαψεύδει ο Τούρκος επιτελάρχης


Στο σχέδιο και η κατάληψη του Έβρου


Με νέες αποκαλύψεις επανέρχεται η εφημερίδα Ταράφ, φέρνοντας στην επιφάνεια σχέδιο του τουρκικού στρατού να καταλάβει τμήμα του ελληνικού Έβρου, στο πλαίσιο του σχεδίου «Βαριοπούλα» για ανατροπή της κυβέρνησης Ερντογάν. «Η υπομονή των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχει όρια», δήλωσε χθες ο αρχηγός του στρατού, Ιλκέρ Μπασμπούγ, αντιδρώντας σκληρά στα δημοσιεύματα της εφημερίδας. Το νέο δημοσίευμα της Ταράφ είχε τίτλο «δεύτερη κρίση στα Ίμια». Σύμφωνα με το νέο σχέδιο, το οποίο αποτελείται από 175 απομαγνητοφωνημένες σελίδες, προτείνεται η χαμηλής έντασης σύγκρουση με την Ελλάδα με στόχο να διασφαλιστεί η εθνική ενότητα στην Τουρκία. Την τρίτη μέρα του σεμιναρίου, που έγινε τον Μάρτιο του 2003, ο αρχηγός του 1ου Σώματος Στρατού, Τσετίν Ντογάν, προτείνει να εισβάλει ο τουρκικός στρατός στην Ελλάδα από τα βόρεια του Έβρου και να δημιουργηθεί μια τεχνητή κρίση. Η επιχείρηση θα ενισχυόταν από την αεροπορία και το ναυτικό της Τουρκίας. Η εφημερίδα Ταράφ αποκαλύπτει επίσης και την ομιλία ενός αξιωματικού ονόματι Αλμπάι, ο οποίος αναφέρει πως ο τουρκικός στρατός ανάγκασε τους Ρωμιούς της Ίμβρου να εγκαταλείψουν το νησί τους. Παραδέχεται ότι η ανοιχτή φυλακή, η οποία έγινε στην Ίμβρο το 1965, ήταν ένα σχέδιο για να φύγουν οι Ρωμιοί. «Στείλαμε μονάδα χωροφυλακής στην Ίμβρο. Κάναμε ανοιχτή φυλακή και ως αποτέλεσμα ένας σημαντικός αριθμός μετανάστευσε», λέει ο Αλμπάι.

Στο μάτι κι οι μειονότητες
Στο μεταξύ, η Ταράφ αποκαλύπτει επίσης ότι οι στρατιωτικοί σχεδίαζαν να προχωρήσουν και σε κατάσχεση των περιουσιών των μειονοτήτων. Σε περίπτωση που το σχέδιο επιτύγχανε, θα πάγωναν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων, καθώς και οι λογαριασμοί των εταιρειών που ανήκαν σε μη μουσουλμάνους. Στη συνέχεια θα γινόταν κατάσχεση των λογαριασμών. Στο πλαίσιο του σχεδίου «Βαριοπούλα» περιλαμβανόταν και η πρόκληση που θα οδηγούσε στην κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους από ελληνικό με στόχο τη δημιουργία κρίσης. Αν δεν πετύχαινε το σχέδιο, τότε θα κατέρριπταν μόνοι τους το δικό τους αεροσκάφος, ισχυριζόμενοι ότι το κατέρριψε ελληνικό. Στο ίδιο σχέδιο σχεδιαζόταν και ο βομβαρδισμός δύο τζαμιών στην Κωνσταντινούπολη με στόχο να προκληθεί χάος στη χώρα και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για εκδήλωση πραξικοπήματος. Ο αρχηγός του ενόπλων δυνάμεων Ιλκέρ Μπασμπούγ καταδίκασε χθες τα δημοσιεύματα και, χτυπώντας μάλιστα τη γροθιά του στην έδρα, διερωτήθηκε πώς είναι δυνατόν οι ένοπλες δυνάμεις που διατάζουν τους στρατιώτες να λένε Αλλάχ Αλλάχ να χτυπούν το σπίτι του Αλλάχ.



ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: