ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.2.10

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ 44% ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

Γιατί το ποσοστό αυτό του το έδωσε ο κόσμος πιστεύοντας και πειθόμενο πως το Πασόκ έχει ένα σχέδιο μιας άλλης πολιτικής,διαφορετικής απ τη ΝΔ.

Μας έπεισε λέγοντας ότι είχε μιλήσει με τον Αλμούνια(μέγα ψέμα)κι όχι ότι θα υποταχτεί πλήρως στις επιταγές του Αλμούνια.

Δεν τον ψηφίσαμε για να φτάσει στον πάτο τη χαμηλή τάξη και να εξαθλιώσει τη μεσαία.

Τη μεσαία τάξη θέλει να την εξαφανίσει.Πέραν του ότι επέτρεψε να τη βάλουν στο στόχαστρο.Βλέπεις φτωχούς ανθρώπους να επιτίθενται στη μεσαία τάξη,οι άλλοι στους αγρότες,οι φτωχότεροι στους φτωχούς.

Εγώ δε θα συγχωρήσω ποτέ το Πασόκ που θέλει να με πάει μία και δύο κλίμακες κάτω.
Ποτέ.Με πρόδωσε.Εμένα και τον αγώνα μου.

Τον ψήφισα και αγωνίστηκα με λύσσα για να αυξήσει το επίπεδο των χαμηλόμισθων και να διατηρήσει τουλάχιστον το επίπεδο το δικό μου.Οχι να μας κάνει όλους φτωχότερους.Οχι να εξαφανίσει τη μεσαία τάξη.

Μπορεί να ξαναβγεί.Γιατί έχει απέναντι μια ΝΔ τελείως αναξιόπιστη και τελματωμένη.Αλλά έχει χάσει τελείως από αξιοπιστία.Αυτά που κάνει τώρα θα το κυνηγάνε για χρόνια.Θα του τα χτυπάνε για δεκαετίες.Οπως χτυπούσαν στο Πασόκ τα λάθη που έκανε μέχρι το 2004.

Τα ψέματα που είπε προεκλογικά το έχουν κηλιδώσει απίστευτα.Ψέματα για να πάρει την εξουσία.

Και βέβαια δε θα απέχω απ τις επόμενες εκλογές.Η αποχή ευνοεί πάντα το πρώτο κόμμα και γενικότερα δε της δίνει κανείς σημασία.Τους απέχοντες δε τους λογαριάζει κανείς.Θα πάω και θα δηλώσω τη δυσαρέσκειά μου ψηφίζοντας κάποιο κόμμα που θα κρίνω εκείνη τη στιγμή.

Αιδώς!Θάπρεπε να ντρέπεστε.Ησασταν η τελευταία ελπίδα να ανακτήσει το πολιτικό σύστημα την αξιοπιστία του.Και τη σπαταλήσατε.


Αλήθεια εκέινη η εντολή οτι καμμιά υπουργική απόφαση δε θα ισχύει αν δεν αναρτηθεί στο διαδίκτυο,ισχύει;Η ήταν κι αυτό άλλη μια παρλαπιπιά; skepseis-periskepseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: