ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.2.10

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;






ratgirlzzz1webΓράφανε συνέχεια οι φυλλάδες κατ' εντολή των "αγορών", ή καλύτερα αντικατοπτρίζοντας τις διαθέσεις των αγορών:

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΤΟ ΔΝΤ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

Τα διαβάζαμε επί μήνες. Η έναρξη των δημοσιευμάτων έγινε με την αποκάλυψη του διψήφιου ελλείματος που "αυγάτιζε" καθημερινά.

Φτιάξανε την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Θαρρείς και όλα ήταν συντονισμένα και αναμενόμενα....

Πρώτα η ανακοίνωση του ελλείματος. Ύστερα οι πρώτες μουρμούρες για τα Greek stastics και τα Game is over. Κατόπιν η πάσα δίνεται στα ντόπια δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ότι οδεύουμε προς χρεοκοπία. Η πάσα στους διεθνείς οίκους (όχι ανοχής) αξιολόγησης για την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας. Συνεχίζουμε με την ξέφρενη κούρσα του spread. Δίνουμε - δια του πρωθυπουργού - γη και ύδωρ στο Νταβός, διαβεβαιώνοντας ότι το ΠΣΑ με απολύσεις, μειώσεις μισθών και άλλα αντιλαϊκά μέτρα, είναι προ των πυλών (για να ηρεμήσουμε τις "αγορές";). Ακολουθεί η ομιλία Παπανδρέου που ομολογεί την κηδεμονία της Ελλάδας και η έκκληση για συναίνεση στην λήψη δυσάρεστων (για ποιούς;) μέτρων.

Και χθες το σκάει το μυστικό ο ΠΑΠ και χαίρεται όλο το οικονομικοεκδοτικό συνοθύλευμα:

  1. Παγώνουν οι μισθοί στο Δημόσιο
  2. Μειώνονται τα επιδόματα κατά 10%
  3. Αυξάνει το όριο ηλικίας για συνταξιοδότηση στα 67
  4. Αύξηση 15% του φόρου στα καύσιμα.

Πακέτο σωτηρίας ή αποφυγή από την πτώση της Ελλάδας στον γκρεμό τα αποκάλεσε.

Τα ΛΕΦΤΑ λοιπόν βρέθηκαν. Στις τσέπες των χαμηλότερα αμειβομένων Ελλήνων. Και συνακόλουθα των ανέργων (οι άνεργοι νέοι συντηρούνται από τους φορομπηχθέντες κυρίως). Και έτσι ικανοποιήθηκαν οι "αγορές" (αύξηση 2% στο χρηματιστήριο, ελαφρά μείωση του σπρεντ σήμερα) και για μερικές μέρες μάλλον θα έχουμε να ασχοληθούμε με άλλη καθοδηγούμενη επικαιρότητα. Μέχρι να υπάρξει το νέο κύμα πιέσεων ( με το ίδιο κόλπο πάλι, ίσως με διαφορετική σειρά) που θα οδηγήσει στην ωρίμανση ώστε να γίνει αποδεκτό το plan B (το δεύτερο και επαχθέστερο πακέτο φορομπηχτικών μέτρων).

Είδατε πως μας προσαρμόζουν με αγγλικούς ή αμερικάνικους ή ευρωπαϊκούς όρους και μας τσαλακώνουν οικονομικά;

Ακούσατε τίποτα για την αυτοτελή φορολόγηση των Βουλευτών, δικαστικών κλπ;

Βλέπετε να πληρώνει κανείς άλλος την κρίση εκτός από εσάς;

Τα λεφτά των ταμείων τα φάγανε (δομημένα). Τα λεφτά του κοσμάκη τα φάγανε (χρηματιστήριο). Λεφτά από το Βατοπέδι, την Ζήμενς και τους Ολυμπιακούς (τί τρύπα με τεράστιο παραμύθι κι αυτό...) τα φάγανε. Και τώρα καλείστε να αδειάσετε τις τσέπες σας κι από τα κέρματα.

Τα 28 δις οι τράπεζες τα πήραν. Το πάρτυ για κάποιους συνεχίζεται.

Γιώργο άλλαξέ τα όλα, ήταν το σύνθημα. Ή αλλάζουμε αλλιώς βουλιάζουμε.

Αυτές τις αλλαγές περιμέναμε;

ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ

Αλλά πόσο αιθεροβάμονες (father said) μπορεί να είμαστε;

Συστάθηκαν εξεταστικές π.χ για το Βατοπέδι και στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου ακόμη διοικούν οι ίδιοι άνθρωποι που εκχώρησαν τα οικόπεδα. Και τα οικόπεδα ήδη έχουν οικοδομηθεί, πουληθεί κλπ. Τί αντικείμενο αλήθεια έχουν οι εξεταστικές; Στάχτη στα μάτια του λαού;

ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ;

Ακτιβιστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: