ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.2.10

Ο ΜΙΣΘΑΡΝΟΣ ZOYGLAS ....ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ!!!


Σε πρώτη χρήση το γνωστό παραμύθι των μίσθαρνων ΜΜΕ αλλά και των γνωστών έμμισθων δημοσιογραφίσκων για όποιον αντιτάσσεται στις κυβερνητικές αποφάσεις . Η νόμιμη και προγραμματισμένη σημερινή συγκέντρωση στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη από ΠΟΛΙΤΕΣ χωρίς κομματική σημαία για να διαδηλώσουν κατά του κατάπτυστου νομοσχεδίου περί ιθαγένειας στους μετανάστες ,βαπτίστηκε από τον γνωστό διασπαστή και μίσθαρνο Ζούγκλα ως φασιστική συγκέντρωση !!! Από όποιος και να οργανώθηκε η πρωτοβουλία αυτή δεν παύει να άπτεται της λαϊκής θέλησης αφού το 85% των Ελλήνων αντιτίθεται μετά βδελυγμίας στις υπογραφές στο πόδι της κυβέρνησης όσον αφορά το νομοσχέδιο για την παροχή ιθαγένειας στους μετανάστες της χώρας. ......
Ο νενέκος δημοσιογράφος και οι πατρόνες του επί το έργον!!! Η υποκειμενικότητα της πληροφορίας στην έξαρση της. Η αντισυγκέντρωση και οι praktoriskoi tης σε πρώτη θέα από την "έγκριτη" ιστοσελίδα και τον "έγκριτο" ιδιοκτήτη της . Άξιος ο μισθός σας κύριοι της μίζας!!!
Οι "καταληψίες" της πρυτανεία έγιναν δημοκράτες και οι διαδηλωτές φασίστες επειδή ΤΟΛΜΗΣΑΝ να έχουν αντίθετη άποψη για τα απεργάζοντα σχέδια των εντολοδόχων της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Αντί να ασχοληθεί ο "αργόσχολος" με τις αμφιταλαντεύσεις της κυβέρνησης που μέχρι σήμερα νομοθετεί ανάλγητα απαίδευτα και βολεμένα ,με αποτέλεσμα να καταστά αβέβαιο το μέλλον των πολιτών της χώρας, καταπιάνεται ο γυμνοσάλιαγκας με την λαϊκή θέληση για να μειώσει την αντίδραση όσων αντιστέκονται στην "αριστερή" ΣΙΑ και στους προοδευτικούς νεοταξικούς εκτελεστές των υπαγορευμένων απαιτήσεων εναντίων των λαών και των ανθρώπων.


ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

"Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα. κακιά σκουριά δεν πιάνει. μηδέ αλυσίδα στου Ρωμιού. και στ' αγεριού το πόδι."

Δεν υπάρχουν σχόλια: