ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.4.12

«ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Ανακοίνωση συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.


18/4/2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Τρόϊκα, οι διεθνείς τοκογλύφοι και το ντόπιο κατεστημένο που τους εκφράζει, με τα όλο και αυξανόμενα μέτρα οδηγούν στην εξαθλίωση τον ελληνικό λαό. Κανένας πολίτης, δεν πρέπει να απουσιάσει από τη μάχη για την ανατροπή τους.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία, τα στελέχη και οι φίλοι του Άρματος Πολιτών, που διαφωνήσαμε με την προσωπική επιλογή του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί στις εκλογές με τον Π. Καμμένο, διαχωρίζουμε τη θέση μας και δημιουργώντας την πολιτική κίνηση με την ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», αποφασίζουμε :

την πολιτική και εκλογική συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ- Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, διατηρώντας την αυτονομία μας, στην προγραμματική εκείνη βάση που έχει εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Για να μπορέσει ο λαός μας και η νέα γενιά να έχει μέλλον και προοπτική, ζωή με αξίες και ιδανικά, και όχι επιβίωση με δανεικά.


Για την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Παναγούλης Στάθης


Επικοινωνία: stathispanagoulis@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: