ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.12

Reuters: Οι πολυεθνικές ετοιμάζονται για ταραχές στην Ελλάδα

 
 "Ο βρετανικός όμιλος ηλεκτρικών ειδών Dixons  έχει περάσει τις τελευταίες εβδομάδες βάζοντας ρολά ασφαλείας για την προστασία των αποθεμάτων της στα περίπου 100 καταστήματα λιανικής που διαθέτει ανά την Ελλάδα", αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Reuters θέλοντας να  περιγράψει την εικόνα ακραίας αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα.



Ο σχεδιασμός, υποστηρίζει στο Reuters ο...    επικεφαλής της εταιρείας Sebastian James μπορεί να φαίνεται κινδυνολογικός αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, αναφέρει.

Την ίδια στιγμή, την άποψή του φαίνεται  να συμμερίζονται πολλοί άλλοι Ευρωπαίοι managers.

Καθώς επιδεινώνεται η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, οι εταιρείες προετοιμάζονται για τα πάντα, από κοινωνικές αναταραχές μέχρι και πλήρη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αναφέρει το δημοσίευμα. Οι προετοιμασίες αυτές περιλαμβάνουν,  μεταξύ άλλων, την μεταφορά μετρητών εκτός Ελλάδας κάθε βράδυ, τη μείωση χρεών, την διακοπή πίστωσης σε αφερέγγυους πελάτες, ακόμα και προετοιμασία για μετάβαση στη δραχμή αν η Ελλάδα αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη ζώνη του ενιαίου νομίσματος.

Σημειώνεται ότι η Dixons, δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής ηλεκτρικών ειδών στην Ευρώπη, κατέχει τον Κωτσόβολο, ενώ οι πωλήσεις της στην Ελλάδα συνιστούν μόλις το 3% των ετήσιων πωλήσεών της.

«Οι περισσότερες εταιρείες προετοιμάζονται για το Grexit και έχουν εξετάσει κυρίως ταμειακά ζητήματα και το θέμα των ισοτιμιών», σχολίασε ο Roger Bayly, partner στο τμήμα advisory της KPMG.

Παράλληλα, η Diageo, το όνομα πίσω από το Johnnie Walker whisky και τη Smirnoff έχει αντιδράσει μειώνοντας το μερίδιό της στην ελληνική αγορά, περιορίζοντας τα αποθέματά της καθώς και βγάζοντας κάθε βραδύ τα μετρητά της στο εξωτερικό. Η εταιρεία, σύμφωνα πάντα με το Reuters, συγκαλεί εβδομαδιαία meetings με θέμα τον περιορισμό της έκθεσής της στην Ελλάδα, ενώ οι πωλήσεις της εταιρείας συνεχίζουν να καταγράφουν πτωτική πορεία, όπως αναφέρει ο CEO της Andy Fennell. 
 
greece-salonika.

Δεν υπάρχουν σχόλια: