ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.09

Ακυρώθηκε από το ΣτΕ το πρόστιμο κατά της Vodafone

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ακύρωσε την απόφαση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) που είχε επιβάλλει πρόστιμο 76 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, Vodafone.
Ακυρώθηκε από το ΣτΕ το πρόστιμο κατά της Vodafone
Η Ολομέλεια του ΣτΕ ακύρωσε για τυπικούς λόγους την απόφαση της ΑΔΑΕ και παρέπεμψε και πάλι την υπόθεση στην Αρχή για να εκδώσει νέα για το πρόστιμο στην εν λόγω εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε από την ΑΔΑΕ το Δεκέμβριο του 2006 για την υπόθεση των υποκλοπών, επιρρίπτοντάς της ευθύνες τόσο για το παράνομο λογισμικό που βρέθηκε στο δίκτυό της, όσο και για άλλες ενέργειες στις οποίες προέβη, μόλις εντόπισε το πρόβλημα.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στην Vodafone για παραβάσεις του Ν.3115/2003. Την ακύρωση του προστίμου ζήτησε με προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Vodafone που υποστήριξε ότι η σύνθεση της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, η οποία επέβαλε το πρόστιμο, δεν ήταν νόμιμη.
''ΚΡΑΧΤΗΣ'' -
====================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ" ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟ............. ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

1 σχόλιο:

Γραφεας Πεζικου είπε...

ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ?ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!
ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!