ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.09

Ο ΜΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕ ….ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ….ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΑ «ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ» ΑΝΟΙΧΤΟ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ



Η zougla-gr στο άρθρο της με τίτλο Σώστε με ...κάνει αναφορά στην απεργία πείνας του Θόδωρου Τενέζου ο οποίος σήμερα διανύει την 45η ημέρα από τότε που έθεσε τον εαυτό του σε αυτήν την δοκιμασία.

Το εν λόγο άρθρο ως δημοσιογραφική "εξιστόρηση", ....κάλυψη του γεγονότος από την zougla .gr.....
θα μπορούσε κανείς να πει ότι αποδίδει απόλυτα τα...... "ίσα"......κρατώντας πάντα επιφυλάξεις για τους ισχυρισμούς Τενέζου οι οποίοι και τον οδήγησαν στην διαμαρτυρία του με αυτό τον τρόπο,.... αλλά και από την άλλη πλευρά.....του παντοδύναμου καρτέλ του χάλυβα.

Δεν θα έμπαινα στον κόπο αυτής της ανάρτησης εάν το zougla.gr ήταν του οποιουδήποτε άλλου δημοσιογράφου.
Αλλά από την στιγμή που αυτό ανήκει στον ΜΕΓΑΛΟ ,ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ,

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ,ΑΚΕΡΑΙΟ ΕΓΚΥΡΟ, ΘΑΡΡΑΛΕΟ, δημοσιογράφο κύριο Τριανταφυλλόπουλο, εξιστάμενος από την "ακεραιότητα" του άρθρου μπήκα στον πειρασμό να αποδώσω τις παρατηρήσεις μου δεδομένου ότι τα "στοιχεία" των ανούσια απροκάλυπτων μεθόδων που χρησιμοποιήθηκαν εις βάρος του Θόδωρα Τενέζου για να τον
οδηγήσουν στο πεζοδρόμιο της Πατησίων είναι σε πρώτη χρήση και θέα και θα όφειλε ο "αποκαλυπτικός" δημοσιογράφος να τα είχε ζητήσει για να ενημερώσει πιο αξιόπιστα το Ελληνικό αναγνωστικό κοινό.


Παρά αυτού όμως προτίμησε να αποδώσει τα "ίσα" ..γράφοντας...."Αυτή τη φορά, πρόκειται για το καρτέλ του χάλυβα, που σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος -καθώς επικαλείται στοιχεία που έχει στη διάθεσή του- του κατέστρεψε το βιός που δημιούργησε από το τίποτα, με προσωπικό κόπο και ιδρώτα".


Σε άλλη παράγραφο το άρθρο της zougla.gr αναφέρει..."Μιλώντας στη «zougla .gr», γνωστοποιεί ότι έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, κοινοποιώντας την και σε όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου, ζητώντας το αυτονόητο. Την προστασία του απλού πολίτη -εν προκειμένω του ιδίου- που επιχειρεί να πάει κόντρα στο ζυγό των μεγαλοσυμφερόντων ".


Η λείανση σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Αφήνει να εννοηθεί η "ιδιοτέλεια" ή η "απελπισία" στο πρόσωπο του επι 45 ημέρες απεργού πείνας Θόδωρου Τενέζου???..... Και πάντα ως άλλος Μακιαβέλη κράτησε και ένα "παραθυράκι" διαφυγής εάν υπήρχε η περίπτωση ο Θόδωρος Τενέζος να ορμήται από ταπεινά ιδιοτελή ελατήρια, αλλά και να αποτελεί πάντα και μια δικαιολογία προς τους κοινούς του φίλους όταν θα βρεθεί μαζί τους στα σαλόνια..... μια και ως μεγαλοδημοσιογράφος το έχει αυτό το προνόμιο.


Αλλά αυτό που σπάει καρύδια είναι το τελευταίο.... "Ο Θεόδωρος Τενέζος έχει στήσει μια σκηνή έξω από το κτίριο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Κότσικα και από εκεί, έχοντας τοποθετήσει μια live cam, διαμαρτύρεται για την προστασία που –όπως λέει- παρέχει η κυβέρνηση και η Επιτροπή Ανταγωνισμού στους μεγαλοβιομηχάνους ".
Την "πάπια" ο Μάκης!!! Ξέχασε τους "κουμπάρους" και τις υποθέσεις που εκκρεμούν στην δικαιοσύνη για την επιτροπή ανταγωνισμού . Ο "αποκαλυπτικός", τεχνηέντως ξέχασε τους εκπροσώπους της βουλής που πήγαν να δουν τους κρατουμένους στις φυλακές οι οποίοι έστηναν καρτέλ εις βάρος όλων των καταναλωτών. Κατά τα άλλα οι κυβερνώντες ουδεμία σχέση έχουν με το έγκλημα.


Ωραίο το άρθρο....αλλά γιατί να πάρει θέση ο κινούμενος στα σαλόνια???? Απλά όμως για να ανεβάσει την σελίδα του πρωτοτύπησε όταν τα άλλα ΜΜΕ δεν λένε κουβέντα για τον άνθρωπο, το Θόδωρο Τενέζο που εναντιώθηκε μπροστά στους παντοδύναμους που μας εκμεταλλεύονται . Είτε αυτοί είναι της πολιτικής σκηνής είτε είναι οικονομικοί παράγοντες της χώρας.


ΣΣ:.....έχω να πω ότι ο τίτλος του άρθρου της zouglas.gr ......." σώστε με" ...... μόνον ως μικρόψυχος μπορεί να χαρακτηριστεί
!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: