ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.09

ΠΡΟΤΑΣΗ "ΦΑΡΣΑ"?????.... Ή ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ???



Η πρόταση ΠΑΣΟΚ για να δοθεί υφυπουργείο στο νεοσύστατο Υπουργείο Περιβάλλοντος στους Οικολόγους Πράσινους και συγκεκριμένα στον κύριο Χρυσόγελο μας άφησε άφωνους.

Και εξηγούμαστε.....


Αν και η "πρόταση" αυτή είχε στην αρχή την πληροφορία ότι αποτελούσε
φάρσα ραδιοφωνικού σταθμού προς τους Ο.Π εν τούτοις αποδείχθηκε ότι ήταν επίσημη πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την συμμετοχή του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος των Ο.Π στην κυβέρνηση Παπανδρέου......

Αυτό και αν ήταν φάρσα!!!!

Η άρνηση αποδοχής της πρότασης από τους Ο.Π. μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κίνηση Παπανδρέου ήταν ένα επικοινωνιακό
τρικ προκειμένου "αδειάσει" τους Ο.Π..... και κατά ένα μέρος το πέτυχε αφού η άρνηση τους δεν στηρίζεται σε σοβαρά επιχειρήματα .

ΕΑΝ όμως η "ανατρεπτική" διάθεση του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου είναι τέτοια που δεν λαμβάνει υπόψιν της τις θέσεις των επίδοξων "τερμιτών" της σταθερότητας και της εθνικής κυριαρχίας τότε χρεώνουμε την "ανατρεπτική" του διάθεση.

Είναι απαράδεκτο κατά την άποψη μας να επιλέγονται "μειοδοτικές ιδέες" για να συμμετέχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα που νομοθετεί και εφαρμόζει πολιτικές ,.....ανεξάρτητα αν το "υπόλοιπο" μισό τους έχει αναφορά στον ευσεβή πόθο του ανθρώπου που αναζητά την χαμένη του περιβαλλοντολογική ποιότητα .

Είναι απαράδεκτο να επιλέγεται ένα πρόσωπο τύπου Χρυσόγελου που εμμένει στην ύπαρξη της ανύπαρκτης Μακεδονικής μειονότητας και της μακεδονικής γλώσσας και όλα αυτά να σβήνονται μονοκονδυλιά με προπέτασμα την "οικολογία" και να προτείνονται για να κυβερνήσουν.

Οι Ο.Π. με την συμπεριφορά του "λύκου" υπό προβιά , καταγγέλθηκαν από αξιοσημείωτα πρόσωπα - προσωπικότητες όπως οι κύριοι Βαλαωρίτης & Βυθούλκας τα οποία και εγκατέλειψαν τις τάξεις τους κατόπιν της αναγνώρισης των αιρετικών απόψεων τους που δρομολογούνται μέσω του κατασκευασμένου ΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ τους χρησιμοποιόντας την "οικολογία" μόνο ως ελκυστικό συνθετικό.

Εκτός κύριε Παπανδρέου εάν τώρα που έχετε την εξουσία πρέπει να κάνετε πράξη τις καταγγελίες των προσκεκλημένων σας ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ κατά το 7 ο Συνέδριο του κόμματος σας της 3 Μαρτίου 2005 κατευνάζοντας τους με την πρόταση σας να αναλάβουν Κυβερνητικό λόγο οι υποστηρικτές της ύπαρξης Μακεδονικής Μειονότητας.....ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: