ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.10.09

Ave, Κatia..!



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Kάθε απόγευμα, παρακολουθώ στο δελτίο του ALTER την κ. Μακρή σε ένα πασοκικό crescendo μ' ένα κομματικό φανατισμό που πιστεύω δε ταιριάζει σε μια νέα δημοσιογράφο. Καταννοώ ότι ο ρόλος της ενέχει αρκετή τηλεοπτική δεοντολογία που μεταφράζεται σε αναγκαστική συγκομιδή νούμερων, αλλά η στάση της φοβάμαι πως δικαιολογεί και ενισχύει την παρουσία χρόνιων παθήσεων της ελληνικής δημοσιογραφίας, όπως αυτή του κ. Τράγκα. Τελευταίως, η κ. Μακρή επιδίδεται σε μια επίδειξη των λατινικών της που νομίζω δε συμβαδίζει με τα νεοελληνικά του κ. Τράγκα και αντηχεί ξένα και ως εκ τούτου κακόηχα στο μέσο, λογικά μη λατινομαθές, κοινό της. Ωσαν λοιπόν να διαβάζει τη Vulgata, η συμπαθής δημοσιογράφος με ύφος "veni, vidi, vici" υπερασπίζεται φανατισμένα τη κ. Μπιρμπίλη. Μutatis mutandis με το κ. Τράγκα, νομίζω διαδραματίζεται υπό την ανοχή του κ. Χατζηνικολάου ένα unfair παιχνίδι γνώσεων μεταξύ τους. Γι' αυτό, αλλά κυρίως και για τη καλύτερη εκπροσώπευση της Ν. Δημοκρατίας, ο sui generis Εκδότης των απλήρωτων, θα πρέπει να αρχίσει το ταχύτερο ιδιαίτερα στα Λατινικά και να αναδομήσει το λεξιλόγιο του de profundis. Τime hominem unius libri, έλεγαν οι Λατίνοι. Αν όπου "libri", βάλουμε "ιδεολογία", το ρητό των Λατίνων ταιριάζει γάντι στη κ. Μακρή.
Ο tempora o mores!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι είναι αυτή η Μακρή;
Τι παραλήρημα και χαμόγελα ευτυχίας (!) για τη Νέα Κυβέρνηση που περπάτησαν όλοι μαζί μπουλούκι για να πάνε να ορκιστούν, και δώστου ξανά και ξανά και ΕΝΑΣ απίστευτος ενθουσιασμός, άλλο πράγμα!

ΜΑ ΚΑΛΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ; ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ;
Συγχωρήστε μου τη φράση και την παράφραση αλλά αμέσως μου ήρθε στο μυαλό η λαϊκή ρήση "Θέλει η....π(ΑΣΟΚΑ) να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"!
Ένιωσα ντροπή για τον εαυτό μου που τόσο καιρό προτιμούσα το δελτίο Χατζηνικολάου από άλλα, δήθεμου τάχαμου επειδή ήταν πιο αμερόληπτο!

ΑΙΣΧΟΣ!
Παρεμπιπτόντως, μακάρι η Νέα Κυβέρνηση να τα καταφέρει και μακάρι να φέρει νέα πνοή στα πολιτικά πράγματα και κυρίως...εμμ....στις τσέπες μας που το χρειάζονται.

Unknown είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ....
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.... (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ..!)
ΟΣΟΙ!! ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...ΔΕΝ ! ΕΙΝΑΙ !!
ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΙ!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟ ΣΤΟΜΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΞΥΠΑΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ...