ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.09

ΡΙΖΟΣ.....Ο ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ...ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ "ΧΑΒΟΥΖΑ" ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ"


Ο κύριος Ρίζος το πρωί σε τηλεοπτικό παράθυρο ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο παλιό του "καλό" δημοσιογραφικό εαυτό ,.. από την εποχή που ο Ελεύθερος Τύπος είχε μετατραπεί από πολιτική εφημερίδα σε αντιπολιτευτική παραταξιακή.... τύπου χαμαιτυπείου και ασχολείτο με τις ερωτικές τότε περιστάσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και Δήμητρας Λιάνη.

Ο δημοσιογράφος Ρίζος έγινε
τότε "γνωστός" για την σκανδαλιάρικη πολιτική του δημοσιογραφία στην στήλη "κεντρί" του Ε.Τ. στην οποία αρθρογραφούσε ο ίδιος. Άλλωστε αυτό επιβεβαίωσε σήμερα στον Γ. Αυτιά και στον ALPHA ως δημοσιογράφος τότε του Ε.Τ. το σημερινό στέλεχος της ΝΔ και πρώην Υπουργός κύριος Π. Πναγιωτόπουλος.
Ο οποίος απεκάλεσε "μεγάλη" εφημερίδα και "μεγάλο" αγώνα την εποχή της σκανδαλοθηρικής δημοσιογραφίας που τύπωνε ο Ε.Τ. και που πως να το κάνουμε απετέλεσε πρωτοτυπία στο θέμα αυτό,...... αν εξαιρέσουμε την φυλλάδα της Αυριανής η οποία όμως δεν ασχολούνταν με κρεβατοκάμαρες... και ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα της δημοσιογραφικής κατάπτωσης εκείνη την εποχή. Παραδέχθηκε ότι πριν εκτυπωθούν τα τότε σκανδαλοθηρικά αλλά και υβριστικά άρθρα συμβουλεύονταν τον γνωστό ποινικολόγο κύριο Κατσαντώνη.

Σήμερα στην εκπομπή του Γ. Αυτιά ο Δ. Ρίζος είπε :

Ότι την εποχή που η Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασε τον Ελεύθερο Τύπο του είχε ζητήσει να επιστρέψει και να αναλάβει την διεύθυνση της εφημερίδας, και αυτός για προκειμένου απαντήσει απευθήνθηκε τηλεφωνικά ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, στον Καραμανλή και στον Ρουσόπουλο και ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!!!


Δηλαδή σήμερα ο άνθρωπος τι μας είπε; ....

ότι το σύστημα Ρουσόπουλου ήταν ΥΠΑΡΚΤΟ με τις ευλογίες του "καταλληλότερου" θεατρίνου ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ??? ......

Ότι ο "εξυγιαντής" Καραμανλής και το τότε δεξί του χέρι επιδίωκαν χειραφέτηση των ΜΜΕ μέσω των παραταξιακών τους δημοσιογράφων???......και έπρεπε να πάρουν οι προσκείμενοι σε αυτούς δημοσιογράφοι ...την συγκατάθεση τους??

'Οτι το ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ήταν άνδρο διαπλοκής με τον εκδοτικό κόσμο???


Η ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τον τύφλωσε και τους "έδωσε"...κανονικά!!!

Ο διαπλεκόμενος του Μητσοτακέϊκου άδραξε της ευκαιρίας με το λουκέτο του ΕΤ για να τους "καρφώσει".



Δεν υπάρχουν σχόλια: