ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.6.09

ΕΤΣΙ ! ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΕΛΟΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑ

Το Μονόκλ

Πολυσέλιδη η προκύρηξη των "επαναστατών" της ΣΕΧΤΑ.

Μια προκύρηξη που προσπαθεί ακατάσχετα να εκφοβισει των 2/3 του Ελληνικού λαού.

Λένε χαρακτηριστηκά οι επαναστάτες του κώλου ..
."Όταν στο παρελθόν θεωρούνταν(και ως ένα βαθμό ίσχυε) ότι το βάρος των επιχειρησιακών βραχιόνων του αντάρτικου πόλης θα πρέπει ν΄ ανακηρύσσει ως κεντρικό εχθρό την Λ.Μ.Α.Τ.(Λούμπεν ΜεγαλοΑστική Τάξη) σήμερα πρέπει να διαθέτουμε τη διαύγεια να αναθεωρήσουμε. Μπορούμε κάλλιστα να διατηρήσουμε την ίδια ονομασία αλλάζοντας όμως τη νοηματοδότηση της. Από ΄δω και πέρα όταν μιλάμε για Λ.Μ.Α.Τ. εννοούμε την Λούμπεν ΜικροΑστική Τάξη."
Από εδώ και μόνον καταλαβαίνει κανείς την ανυπαρξία ιδεολογικού υπόβαθρου.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ως κοινό τους σύνδεσμο την απογοήτευση.
Μια απογοήτευση η οποία πρέπει να τους προέκυψε μέσα από τον οποιοδήποτε εργοδότη που είχαν ή έχουν. Εχθρεύονται τον μεροκαματιάρη μια και αυτοί κάπου κάπως σπούδασαν ,κάτι άκουσαν για έναν ΤΣΕ για έναν ΜΑΟ διάβασαν για μια επανάσταση και έπιασαν δουλειά σαν τυλιχτές πίτα γύρου , ή ντελιβεράδες, και είχαν να αντιμετωπίσουν την εκπεμπόμενη αγωνία του εργοδότη τους προς αυτούς για την επιβίωση της επιχείρησης του.
Η τεμπελιά και το εύκολο χρήμα είναι τα δύο βασικά κριτήρια που επιδρούν στο να διαμορφώσει κάποιος εγκληματικό υποσυνείδητο το οποίο συνειδητά κατόπιν επιλογής το εφαρμόζει.
Κάπως έτσι αυτοί οι πληρωμένοι φονιάδες βρήκαν το "επάγγελμα" που τους ταιριάζει άφησαν τα σουβλάκια και τον μηχανάκι του ντελίβερη και έπιασαν τα κουμπούρια για να εκδικηθούν τους εργοδότες τους.


Αυτοί βέβαια είναι οι στρατιώτες υποχείρια του ιθύνοντος νου που βρήκε εγκληματικές φυσιογνωμίες πρόσφορες ώστε να "περάσει" τους σκοπούς του.
Και ποιοι είναι αυτοί;.....". Ο υπέρτατος σχεδιασμός και το καθήκον ενός αντάρτη πόλης είναι να αποδιοργανώσει το εσωτερικό της χώρας του, να πλήξει την εθνική οικονομία, να κιβδηλώσει την δημόσια εξωτερική εικόνα και να δημιουργήσει διεθνή ανυποληψία, να αποσταθεροποιήσει το σύστημα και να προκαλέσει τον εθνικό διχασμό."

Τι σχέση έχει ο ΤΣΕ και ο ΜΑΟ με αυτές τις υπογραμμίσεις?? Εδώ μιλάμε αυτοί οι φονιάδες και το άρρωστο μυαλό που τους πιπιλάει το κατακάθι του μυαλού τους όχι μόνον στερούνται πολιτικής "επαναστατικής" συγκρότησης αλλά και λογικής ώστε τουλάχιστον να αναδείξουν έναν ιδεολογικό προσδιορισμό που με τόση αγωνία προσπαθούν να μας αποδείξουν στην προκήρυξη τους.

Δειλοί!!!! του χειρίστου είδους οι επονομαζόμενοι "αντάρτες πόλεων". Και αυτό γιατί!!!
"ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ" ότι θα χτυπήσουν οποιοδήποτε μικροαστό επειδή οι μεγαλοαστοί "προστατεύονται" από γορίλες . Δεν "μπορούν" να κάνουν σε αυτούς πράξη τις απειλές τους και για αυτό στρέφονται κατά των φουκαράδων έστω και αν αυτοί είναι ένοπλοι αστυνομικοί. Η τακτική "χτυπάω" και "φεύγω" εφαρμόζεται στους "ξένιαστους" ή στους αποδιοργανομένους.
Μέχρι εκεί και μόνον.

"ΑΠΕΙΛΕΣ" πεζοδρομιακού τύπου και μπράβων της νύχτας .."Ας το βάλουν λοιπόν καλά στο μυαλό τους οι ρουφιάνοι κάθε είδους, πως μπορεί να κοιμούνται με κλειδωμένες πόρτες αλλά μπορεί να ξυπνήσουν με τρίτο μάτι στο κεφάλι" "Η ουδετερότητα στο εκτελεστικό απόσπασμα καργιόληδες".

Πολύ θα ήθελαν να ασχοληθεί η αντιτρομοκρατική μαζί τους και όχι η δίωξη Κοινού Εγκλήματος αν και καθ ύλην αρμόδια είναι αυτή η υπηρεσία για να "ξετρυπώσει" τους "ονειροπόλους" επαναστάτες που προκαλούν μια ολόκληρη κοινωνία για να δικαιολογήσουν τις ενδεχόμενες "τύψεις" τους όχι για τα φονικά αλλά για τον αυτοπροσδιορισμό τους ως επαναστάτες ο οποίος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός από τους απειλούμενους.

Η "πηγή" της επανάστασης που ονειρεύονται έχει Οργουελικό υπόβαθρο ..."Θα κάνουμε το κράτος ν΄ αποκλείσει τις επικίνδυνες περιοχές, οι μπάτσοι θα περιπολούν μέσα σε τεθωρακισμένα, στρατιώτες θα φυλάνε τις πλατείες, το ένδοξο σύμβολο του Ρarabellum 38 θα ξαναγυρίσει στις διαδηλώσεις ενώ αυτοί θα σπάνε πόρτες στα σπίτια για έρευνες εμείς θα τους σπάμε τα κεφάλια, οι αντάρτικες ομάδες θα οργανώσουν την νύχτα και ολόκληρος ο πληθυσμός των αστικών κέντρων θα συνηθίσει να ζει με τους μαύρους καπνούς στον αέρα απ΄ τις βόμβες και τους εμπρησμούς. Θέλουμε να θέσουμε σε ισχύ την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τον εμφύλιο επαναστατικό πόλεμο " μέσα από τα ασπρόμαυρα κόμικς και τα ΒΙΠΕΡ προσανατολίστηκε η διαμορφωμένη "επαναστατική" τους ιδεολογία.
Ονειρεύονται ένα ΧΑΟΣ γιατί μόνο μέσα σε αυτό μπορούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Γιατί έχουν συμβιβαστεί με την ανικανότητα τους στο να "δημιουργήσουν" και να "παράγουν".

ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
ΜΕΓΑΛΗ αξία δίνω όταν προσπαθώ να αναδιφήσω την κουρελοπροκύρηξη τους . Αλλά με προκάλεσαν με απείλησαν με την ζωή μου όταν προσπαθώ μαζί με τόσους να προασπίσω αξίες ιδανικά αρχές και να προσπαθώ για "ανατροπές" των κατεστημένων με όπλα την ειρήνη και τις δημοκρατικές διαδικασίες που ορίζουν οι νόμοι αλλά και οι "καταστρατηγημένοι" στις μέρες μας θεσμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: