ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.09

Ευνοούμενος του Αλογοσκούφη πάει να γίνει λέκτορας με "φωτογραφική" προκήρυξη και χαριστικές μεθοδεύσεις.Μεγάλο σκάνδαλο κυοφορείται στο Πανεπιστήμιο

Μεγάλο σκάνδαλο κυοφορείται στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ευνοούμενος του Αλογοσκούφη πάει να γίνει λέκτορας με "φωτογραφική" προκήρυξη και χαριστικές μεθοδεύσεις.

Ποιος ο ρόλος του καθηγητή Κιουλάφα.

Έτσι θα επαναφέρεις την ...ηθική, Άρη, που θέλεις να γίνεις και υπουργός Επικρατείας;.

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.


Μεγάλο σκάνδαλο κυοφορείται στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και αν αληθεύουν οι πληροφορίες είναι εν γνώσει του υπουργού Παιδείας Άρη Σπηλιωτόπουλου που θέλει να γίνει και υπουργός Επικρατείας για να κηρύσσει την ...επιστροφή στη σεμνότητα και την ταπεινότητα.

Κι αν δεν είναι εν γνώσει του, οφείλει να το σταματήσει διότι αυτός θα το χρεωθεί...Το σκάνδαλο αφορά τη χαριστική, "φωτογραφική" και ευνοιοκρατική αντιμετώπιση συγκεκριμένων νεαρών κομματικών βλασταριών της ΝΔ και ευνοούμενων του πρώην υπουργού Αλογοσκούφη ο οποίος ...δεν βάζει μυαλό.

Πρόκειται για τρία τέτοια βλαστάρια που θέλουν να γίνουν ...πανεπιστημιακοί από το ...παράθυρο!Η περίπτωση του ενός είναι η πιο χαρακτηριστική:

Φοιτητικός συνδικαλιστής της ΔΑΠ που πέρασε από κομματικά και πολιτικά γραφεία και τοποθετήθηκε από τον κ. Αλογοσκούφη σε ποικίλες δημόσιες θέσεις χωρίς τα ανάλογα προσόντα, έχει τελειώσει βασικές σπουδές στο Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μεταπτυχιακό τίτλο έχει πάρει από το Χημικό Τμήμα σε θέμα Χημείας και Τεχνολογιών Περιβάλλοντος.

Διδακτορικό τίτλο όμως πήγε και πήρε στο Τμήμα (άκουσον-άκουσον ) Νοσηλευτικής (!), σε θέμα σχετικό με τις δαπάνες των δημοσίων νοσοκομειακών μονάδων(!).

Απίστευτα πράγματα...

Ας είναι καλά ο επιβλέπων καθηγητής Κ. Κιουλάφας που φαίνεται ότι είχε αναλάβει να κάνει αυτά τα ...ψυχικά. Αχ, κύριε Κιουλάφα...

Αυτός ο νεαρός χημικός, με μεταπτυχιακό σε τεχνολογίες περιβάλλοντος και διδακτορικό στις δαπάνες των νοσοκομείων, λοιπόν, που έχει γράψει σε επίσημα έγγραφα ΨΕΜΑΤΑ ότι έχει πλούσιο διδακτικό έργο ενώ δεν είχε καθόλου ή μηδαμινό, ότι έχει πλούσιο ερευνητικό έργο ενώ δεν είχε καθόλου ή μηδαμινό και ότι έχει διδακτορικό στην οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων ενώ έχει διδακτορικό από το Νοσηλευτικό Τμήμα σε θέμα δαπανών δημόσιων νοσοκομείων, θέλει τώρα να γίνει λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Και διαβάστε τι συμβαίνει:
Στη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Πειραιά προκηρύσσεται μια θέση λέκτορα στον Τομέα Μάρκετινγκ και Παραγωγής με αντικείμενο "Διαχείριση Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος".
Άσχετο με το Μάρκετινγκ όπως διαπιστώνετε, αλλά...είναι «φωτογραφικά» ταυτόσημο με τον μεταπτυχιακό τίτλο του εν λόγω νεαρού με θέμα «Χημείας και Τεχνολογιών Περιβάλλοντος»!
http://aei-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_58.html
Πέραν του «φωτογραφικού», υπάρχει και κάτι άλλο:
Για να πάρει κάποιος θέση λέκτορα ή καθηγητή σε ΑΕΙ, εκείνο που μετράει είναι όχι το μεταπτυχιακό αλλά το διδακτορικό.

Αλλά πώς να γίνεις λέκτορας «Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος» με διδακτορικό του Νοσηλευτικού Τμήματος με θέμα τις δαπάνες των δημόσιων νοσοκομείων;
Συμπέρασμα;
Έτσι προωθούνται τα γαλάζια παιδιά των νεοδημοκρατικών πολιτικών, υπουργικών και κομματικών γραφείων.
Και χιλιάδες πτυχιούχοι, παιδιά του κοσμάκη ( και του νεοδημοκρατικού κοσμάκη) ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο, με το σπαθί τους.

Να ήταν η μόνη περίπτωση. Λέγεται ότι το 90 με 95 % των ΔΕΠ των ΑΕΙ είναι με φωτογραφικές προκηρύξεις. Τόση σαπίλα πια! Τόση βρομιά! Μα τόση;;
http://aei-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_58.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: