ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.12

ΑΝΤΩΝΗ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΕΧΟΥΝ "ΣΥΝΟΜΩΤΗΣΕΙ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ...

Οι εκλογές των Στηλιτικών στο 70%

ΤΟΛΜΩ – ΑΝΑΤΡΕΠΩ-ΖΩ-ΑΓΑΠΩ

Οι εκλογές για την Αστρολογία, στις 17 Ιουνίου δεν είναι τόσο σημαντικές .Οι εκλείψεις του Ηλίου της Σελήνης και ειδικά της Αφροδίτης αλλάζουν το πολιτικό σκηνικό. Ν...α θυμάστε ότι το ίδιο Αστρολογικό φαινόμενο της Έκλειψης της Αφροδίτης το είχαμε το 1874 και το 1882 To 1865 ιδρύεται η πρώτη ένωση η λεγόμενη Λατινική νομισματική ένωση.Καλειται λοιπόν σήμερα η Πολιτική Αστρολογία να προνοήσει για τις εκλογές στην Ελλάδα στο 70% και 30% είναι ο ανθρώπινος παράγοντας.[και εννοώ τον τρόπο που θα κινηθούν οι αρχηγοί κ.λ.π].Θυμηθείτε γεγονότα του 1874.1965.1985 ,2000. Τα κόμματα τα οποία οποία θα εισελθουν στην Βουλή στις 17-6-2012 θα είναι από έξι έως οκτώ Ρυθμιστής θα είναι η εκπληξη.Ευτυχως για κάποιους δυστυχώς για άλλους Ο Αστρολογικός χάρτης των εκλογών είναι περίπλοκος και δεν θα ήθελα να σας κουράσω..Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει αυτοδυναμία Πτώση για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ,οι οποίοι χάνουν σημαντικές εδρες,ανοδος της Χρυσής Αυγής .χαμηλότερο ποσοστό στο ΠΑΣΟΚ .Όμως η Ελλάδα καλείται να ξαναγράψει την Ιστορία της και να τελειώσει αυτό που άρχισε στις 6-5-2012Η Ελλάδα στο 70% αλλάζει πορεία .Πρώτο κόμμα ο Συριζα.Τριγμοι στην Νέα Δημοκρατία Η Ν.Δ αλλάζει αρχηγό[πρόβλεψη μου 2010]Έρχονται τα πάνω κατω.Τα κόμματα θα πρέπει να προσέξουν πολύ μετά τις 9.30 το βράδυ στο 30%.Το τετράγωνο του Δια –Ποσειδώνα δημιουργεί υπονομεύσεις .σκανδαλα.απατες.Το μόνο σίγουρα είναι ότι η Ελλάδα γραφει την ιστόρα της από την αρχή ,ο Αντώνης Σαμαράς δεν γίνεται πρωθυπουργός.

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα στις 24-6 [1931-1934και 1965-1966] οδηγεί την χώρα ξανά σε εκλογές το φθινόπωρο και μετά και όχι μονο.Η Ευρώπης της Μερκελ τελειωνει.Καθως επίσης κι ο Μοντι της Ιταλίας .Και όλα ξεκινούν από την Ελλάδι .Το ταξίδι αυτό ξεκιναει από την κοιτίδα του πολιτισμου.Ειναι το ταξίδι των αλλαγών και των ανατροπών. Η Ελλάδα στις 17 Ιουνίου καλείται να τελειώσει αυτό που άρχισε στις 6 Μαΐου . Στο χέρι της είναι να αλλάξει τα πάντα. Αυτό προτείνει η Αστρολογία και ο πολιτικός αποφασίζει και οι πολιτες μαζι



Υ.Γ .Οι επιδράσεις ενός Αστρολογικού γεγονότος δεν είναι έμμεσες . Η επιρροή του κρατεί από μια μέρα έως 10 χρόνια

Δήμητρα Περκουλαρακη- Παπανικολοπούλου

Professional της Γενετικής Αστρολογίας

Αστρολογική Σύμβουλος – Πολιτική Αστρολογική Ερευνήτρια

Ιστοσελίδα.www.semiramis.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: