ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.6.12

Ποιοι θέλουν να διώξουν τις επιχειρήσεις από την χώρα;

Συνεχώς  δημοσιεύονται και νέα  καταστροφολογικά άρθρα για τις “ανθελληνικές” επιχειρήσεις που υποτίθεται ότι ετοιμάζονται να τα μαζέψουν και να φύγουν από την Ελλάδα. Τις περισσότερες φορές τα δημοσιεύματα έρχονται από το εξωτερικό και ανακυκλώνονται στην Ελλάδα χωρίς κάνεις να σκέπτεται ποιοι είναι οι πραγματικοί στόχοι αυτών που τα γράφουν. Πρόσφατα στο στόχαστρο μπήκε από το Reuters οι αλυσίδα του Κωτσόβολου και η εταιρία εμπορίας πότων Diageo.
Αδιάφορο το ότι όχι απλά δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση της είδησης αλλά αντίθετα η Diageo κάνει συνεχείς διαψεύσεις σε οποιοδήποτε σενάριο να φύγει από τη χώρα. Το πραγματικό έρημα δεν είναι πλέον ποιες από τις εταιρίες που είναι ακόμα στην Ελλάδα ετοιμάζονται να φύγουν αλλά ποιοι είναι αυτοί που κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τις διώξουν. Είναι θέμα πολίτικης σκοπιμότητας που κάποιοι θέλουν περισσότερη ανεργία και μεγαλύτερο χάος ή είναι οικονομικά συμφέροντα που θέλουν να δουν μια χώρα που να είναι ελεύθερο πεδίο για «επιχειρηματικές κατακτήσεις»;
Το Reuters μας έχει βγάλει τουλάχιστον 10 φορές από το ευρώ μέχρι σήμερα, έχει παρουσιάσει τις επιχειρήσεις ως διαφθαρμένες και τους πολίτες ως φοροφυγάδες, την χώρα ως επικίνδυνη και όλους τους πολιτικούς που δεν βόλευαν κάποια συμφέροντα ως ανόητους η λαοπλάνους. Και αντί οι έλληνες δημοσιογράφοι να σκεφτούν γιατί συμβαίνει όλο αυτό το αποδέχονται  και το  αναπαράγουν με ακόμα πιο κραυγαλέους τίτλους. Όταν βγαίνει κάποιος να το αντίκρουση η είδηση μένει σε εξειδικευμένες οικονομικές και πολιτικές στήλες. Άλλη μια διάψευση της Diageo που βγήκε μόνο σε οικονομική εφημερίδα:
 
Diageo Hellas συνεχίζει και στηρίζει την επιχειρηματική της παρουσία στην Ελλάδα
Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, που αναπαράγουν ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters, και αναφέρονται σε επιχειρηματικές αποφάσεις της Diageo για την ελληνική αγορά αποδίδοντας στην εταιρία προθέσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους κοινωνικούς και επιχειρηματικούς μας εταίρους για τα εξής:
Δηλώνουμε υπεύθυνα πως, σύμφωνα με την επιχειρηματική μας στρατηγική, η διάθεση των προϊόντων μας συνεχίζεται κανονικά, με σταθερή επιδίωξη να στηρίξουμε τους εμπορικούς μας εταίρους και να διευρύνουμε το εμπορικό δίκτυο, εάν είναι δυνατόν. Επίσης, αναφορικά με τη πολιτική διαχείρισης κεφαλαίων δηλώνουμε ότι η Diageo εφαρμόζει την παγκόσμια πολιτική της και στην χώρα μας χωρίς καμία διαφοροποίηση. Τέλος, επιβεβαιώνουμε ότι δεν έχουμε κανένα πλάνο αποχώρησης της Diageo από τη χώρα, στην οποία δραστηριοποιούμαστε επιτυχώς εδώ και πολλά χρόνια.
Συγκεκριμένα, η Diageo Hellas - θυγατρική της Diageo Plc στην Ελλάδα - κατέχει σταθερά την κορυφαία θέση στο χώρο των αλκοολούχων ποτών στη χώρα μας. Τα τελευταία δύο χρόνια, ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης αλλά και της υπέρμετρης αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ, ο κλάδος των αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανομένης και της Diageo Hellas, υπέστη σημαντική μείωση πωλήσεων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η εταιρία να μειώσει σταδιακά τις επενδύσεις διαφήμισης και προώθησης, προσαρμόζοντας αυτές στα νέα δεδομένα και μεγέθη της ελληνικής αγοράς.
Παρ' όλα αυτά σήμερα, η Diageo Hellas παραμένει μια κερδοφόρα επιχείρηση. Τα προϊόντα της εξακολουθούν να κατέχουν κορυφαία θέση στη προτίμηση των ελλήνων καταναλωτών και να διανέμονται σε χιλιάδες σημεία πώλησης μέσα από ένα ευρύ εμπορικό δίκτυο σε όλη τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: