ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ "ΚΟΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ!!!!

Εμείς από αυτό εδώ το βήμα έχουμε αναφερθεί πολλάκις στις "συμπεριφορές των κοτόπουλων" της ΚΟ ΠΑΣΟΚ οι οποίες όμως δεν αποτελούν και την μοναδικότητα καθόσον οι κομματικοί μηχανισμοί της Ελληνικής Δημοκρατίας έχουν διαγράψει την λέξη "βούληση" από το κομματικό λεξιλόγιο τους και έχουν εισάγει αντ αυτής την "κομματική πειθαρχία" . Η  εξάσκηση βίας από τα υψηλά στελέχη της κατοχικής κυβέρνησης  προς την ευκόλως δοτή και χειραγωγούμενη ( ως έχει αποδειχθεί με τα ως τώρα πεπραγμένα της αλλά και τις τούμπες των δήθεν "λεόντων " βουλευτών που στο τέλος γίνονται γατάκια) ΚΟ ΠΑΣΟΚ εν όψη της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου κόλαφος το οποίο θα εξαθλιώσει παντελώς την χώρα και τους πολίτες της και συγκεκριμένα ειδικά η διακόρευση στο  άρθρο 37 η οποία βρίσκει πολλές "κότες" να δηλώνουν την νομοθετική παρεμβολή επ αυτού ως η "κόκκινη γραμμή" στην συνείδηση τους , έχει  πλέον μονοπωλήσει το πολιτικό ενδιαφέρον πέραν σαφώς τις κοινωνικής αναταραχής η οποίαν είναι αλληλένδετη με το υπό ψήφιση πλιατσικολογικό Νομοσχέδιο Βενιζέλου.
Σήμερα μαθαίνουμε όπως θα αναγνώσετε παρακάτω ότι η Κατοχική ηγεσία του κόμματος ΓΑΠΑΣΟΚ απειλεί με διαγραφή την ΚΑΤΣΕΛΗ . Σιγά τα ωά! Δηλαδή αν ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ όπως διατείνεται η κύρια Κατσέλη το εν λόγω άρθρο που αποτελεί για την συνείδηση της κόκκινη γραμμή, ο ΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΦΕ???
ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ !!

=========================================================================


Του Νικόλαου - Κυριάκου Ζωντανού.
Στη διαγραφή της Λούκας Κατσέλη προσανατολίζεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Μέγαρο Μαξίμου, εφόσον η πρώην υπουργός Οικονομίας και Εργασίας κάνει πράξη την πρόθεσή της να καταψηφίσει τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που προβλέπει το πάγωμα της επέκτασης των κλαδικών συμβάσεων. Το περιβόητο άρθρο 37.

Οι συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτιμούν ότι έστω και οριακά, το πολυνομοσχέδιο θα περάσει....
από τη Βουλή, και έτσι θα αποτραπούν δραματικές εξελίξεις για τη χώρα, από τη στιγμή που η εκταμίευση της 6ης δόσης έχει συνδεθεί ευθέως με τα συγκεκριμένα μέτρα.

Κατανοούν ωστόσο ότι, στην περίπτωση που υπάρξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν το ψηφίσουν, η μοναδική επιλογή που έχει μπροστά του ο Γιώργος Παπανδρέου είναι η διαγραφή τους. Σε διαφορετική περίπτωση, επισημαίνει το Μέγαρο Μαξίμου, θα σταλεί το πλέον επικίνδυνο
για το μέλλον της Κυβέρνησης μήνυμα, αυτό μιας άβουλης ηγεσίας, που δεν τολμά τις ρήξεις, στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Πρώτη στον κατάλογο των προς διαγραφή βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι η Λούκα Κατσέλη, η οποία έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, εφόσον ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν προχωρήσει στην τροποποίηση του άρθρου 37.

Εκτός από τη Λούκα Κατσέλη βέβαια, υπάρχουν και άλλα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ που δηλώνουν έτοιμα για ανταρσία, στο Μέγαρο Μαξίμου ωστόσο φαίνεται να προβληματίζονται περισσότερο για την περίπτωση Κατσέλη.
Καθώς, η πρώην υπουργός είχε εξαρχής διαφορετική προσέγγιση για την πολιτική του Μνημονίου, δεν δίσταζε να τη διατυπώνει δημοσίως, και τελικά υποχρεώθηκε σε έξοδο από το κυβερνητικό σχήμα.

(statesmen.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: