ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.11

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ) ΩΣ ΥΠΟΘΑΛΠΤΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΛΑ.ΟΣ.

Γράφει ο Αντίνοος

Αυτή είναι η πικρή και ταυτόχρονα στυγνή αλήθεια!! 

Εδώ που έχουμε φτάσει , ενός μόνον βήματος πριν τον έσχατο καιρό για τον μέσω πολίτη της χώρας οι πολιτικολογίες όχι μόνον περισσεύουν αλλά όποιος  εκ του πολιτικού γίγνεσθαι τις συντηρεί είναι εκ του πονηρού !!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ  ότι λειτουργούν κοινοτύπως και μέσα στα οριζόμενα πλαίσια, διαμαρτυρίας και μόνον. του πολιτικού παιχνιδιού που πρεσβεύει η σύνηθες ως τώρα  δημοκρατική ομαλότητα του πολιτεύματος!



Σήμερα η ΕΛΛΗ ΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι σε πόλεμο!! Δέχεται τα βάναυσα χτυπήματα των εντολοδόχων εθελόδουλων κατοχικών κυβερνητών , οι οποίοι εκτελούν ανενδοίαστα τον ελληνικό λαό και με την επιτασσόμενη βαναυσότητα που επιβάλει η κουλτούρα των Ούνων κατακτητών της χώρας μας.

ΣΗΜΕΡΑ ενώ η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έχει κηρύξει ανελέητο πόλεμο στην ελληνική κοινωνία με άνομους και αντισυνταγματικούς νόμους οι οποίοι σημειωτέων έχουν καταγγελθεί από την κοινοβουλευτική αριστερά ως αντισυνταγματικοί νόμοι ,ενώ η κυβέρνηση των αθλίων εκβιάζει και πλιατσικολογεί απροκάλυπτα τον ελληνικό λαό, ενώ μια χώρα κατατάσσεται με μαθηματικό βέβαιο υπολογισμό στα αζήτητα ,ενώ έχει καταπατηθεί κάθε έννοια ισότητας και δικαίου , ενώ το μεγάλο πλήθος του λαού λιμοκτονεί, ενώ ο παιδικός ανθός της χώρας λιποθυμάει από ασιτία, ενώ έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία, ενώ δημοσιεύματα από τον περιοδικό τύπο εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Πρωθυπουργό και τον κατατάσσουν στους εθνικούς προδότες της ιστορίας τούτης της χώρας αφού δημοσίευσαν τα έγγραφα της προδοσίας Παπανδρέου ,......  τα δύο αυτά κόμματα αρκούνται στην ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ως μέσω αντίστασης για την επιζητούμενης από τον ελληνικό λαό ΑΝΑΤΡΟΠΗ  της φασιστικής νοοτροπίας και της άκρας νεοταξικής φασιστικής πολιτικής αλλά και τον εθελοδουλισμό προς τους επικυρίαρχους δανειστές της χώρας οι οποίοι πλέον ΑΝΟΙΧΤΑ παίρνουν της ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ερήμιν της κατοχικής κυβέρνησης!



 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ & ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ..

 ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ "ΜΕΣΑ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ  ...... ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΩΤΑ" ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ "ΜΕΣΑ" ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..... ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ "ΜΕΣΑ"  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ....... ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ "ΜΕΣΑ"  ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ..... ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ  ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ "ΜΕΣΑ"  ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...... 

ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ 'ΆΥΡΙΟ' ΚΙ ΟΛΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"  ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΑΤΖΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ "ΜΕΣΑ" ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΘΕΣΗ, ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ¨ΓΛΥΚΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ"



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ !! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ" ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ "ΠΥΡΓΟΙ" ΣΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΑΡΝΟΥΣ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ" ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!



ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΤΕΙΤΕ !! ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ!!



 Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ: «ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ  ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ»



ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΟ Ή ΔΕ ΑΛΛΩΣ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!!

ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΠΡΙΜΕ ΛΑΒΑΡΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΑΣ…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΕ ΒΛΑΚΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ,"ΞΥΠΝΙΕ" 6:13μμ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ.