ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.11

Ο Benito ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ "ΕΚΤΕΛΕΣΗ" ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ!!


Σε μια χρονιά θα πληρώσουμε τα χαράτσια δύο ετών!

Νέα διπλή φοροαφαίμαξη σε μισθούς και συντάξεις τον επόμενο χρόνο μέσω της αλλαγής του τρόπου πληρωμής της εισφοράς αλληλεγγύης...

που κυμαίνεται από 1% μέχρι 4% ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, φέρνει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.

Σύμφωνα με τη νέα διάταξη, όπως αναλύει σήμερα το πρωτοσέλιδο του Έθνους, η εισφορά για τα εισοδήματα του 2012 θα παρακρατείται κάθε μήνα από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, οι οποίοι την ίδια χρονιά μαζί με το εκκαθαριστικό της φορολογικής δήλωσης θα καταβάλουν και την εισφορά για τα φετινά εισοδήματα.Η παρακράτηση της εισφοράς αυτόματα θα επιφέρει μείωση των καθαρών μηνιαίων αποδοχών από την 1-1-2012, ενώ πρόσθετες απώλειες θα έχουν μισθωτοί και συνταξιούχοι από την πληρωμή της εισφοράς για τα εισοδήματα του 2012.

Οπως προκύπτει από τον πίνακα, η αύξηση του παρακρατούμενου φόρου από 1-1-2012 λόγω μείωσης του αφορολόγητου ορίου, των αλλαγών στα κλιμάκια και της εισφοράς αλληλεγγύης για όσους έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 12.000 που είναι το όριο για την επιβολή της εισφοράς, κυμαίνεται από 30,25 ευρώ μέχρι 560 ευρώ, ανάλογα με το ύψος του εισοδήματος, την οικογενειακή κατάσταση και τον τομέα (ιδιωτικός ή δημόσιος).
Διπλό σοκ για μισθωτούς και συνταξιούχους

Για παράδειγμα, υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα χωρίς παιδιά με μηνιαίες αποδοχές 928 ευρώ θα έχει αύξηση του παρακρατούμενου φόρου 30,25 ευρώ, με αποδοχές 1.857 ευρώ η αύξηση είναι 64,73 ευρώ, με αποδοχές 2.857 ευρώ η αύξηση είναι 64,73 ευρώ, και για αποδοχές πάνω από 10.714 ευρώ ο παρακρατούμενος φόρος αυξάνεται κατά 479,84 ευρώ.

Μόνο από την εισφορά αλληλεγγύης φορολογούμενος με μηνιαίες αποδοχές 1.000 ευρώ θα δει τις καθαρές αποδοχές του να μειώνονται κατά 10 ευρώ τον μήνα, αφού θα προεισπραχθούν από την Εφορία τα 140 ευρώ που αναλογούν στο εισόδημά του ως εισφορά αλληλεγγύης για ολόκληρο το έτος. Ο ίδιος φορολογούμενος με την εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης 2012 θα κληθεί να καταβάλει άλλα 140 ευρώ. Δηλαδή η επιβάρυνσή του από την πληρωμή της εισφοράς για τα εισοδήματα δύο ετών μέσα σε ένα έτος ανέρχεται σε 280 ευρώ.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους φορολογουμένους (ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, εισοδηματίες, μικρομεσαίοι), εξαιτίας του ότι δεν είναι δυνατή η παρακράτηση της εισφοράς από τις μηνιαίες αποδοχές τους, το επόμενο έτος θα πληρώσουν μόνο την εισφορά για τα φετινά εισοδήματα και το 2013 θα καταβάλουν την εισφορά του 2012.

Αύξηση εσόδων
Σύμφωνα με παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών, η αλλαγή στον τρόπο καταβολής της εισφοράς έγινε προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα «δεν πληρώνω» και για να αυξηθούν τα έσοδα του Δημοσίου.

Επισημαίνεται ότι η εισφορά επιβάλλεται στους φορολογουμένους με εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ, με συντελεστές 1% για εισοδήματα 12.000 - 20.000 ευρώ, 2% για εισοδήματα 20.000 - 50.000 ευρώ, 3% για εισοδήματα 50.000 - 100.000 ευρώ και 4% για εισοδήματα άνω των 100.000 ευρώ.Την ίδια ώρα, με άλλη τροπολογία μειώνεται στα 5.000 ευρώ το αφορολόγητο όριο των 9.000 ευρώ που ίσχυε για τους νέους κάτω των 30 ετών και τους συνταξιούχους άνω των 65 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: