ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

Η ΝΕΑ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦ "ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΡΤΑ" ΕΞΟΔΟΥ . ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ....

Γ.Καρατζαφέρης προς κυβέρνηση: Στο εδώλιο επί εσχάτη προδοσία!


Σχόλιο Ενδελέχεια: Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Καρατζαφέρη και τους βουλευτές του και, μάλιστα, στην περίπτωσή τους η κατηγορία είναι δις εσχάτη προδοσία, γιατί οι συγκεκριμένοι κύριοι παρίσταναν τους πολύ πατριώτες και τολμούν ακόμη και σήμερα να πιάνουν στο στόμα τους τους αρχαίους Έλληνες. Εσχάτη προδοσία, λοιπόν, και ο Γιώργος Καρατζαφέρης που όχι μόνο υπερψήφισε το Μνημόνιο, υποχρεώνοντας τους βουλευτές του να του δείχνουν την ψήφο τους, μήπως και ξεφύγει κανένα πρόβατο, αλλά και σε πολλές κρίσιμες καμπές στήριξε την κυβέρνηση και με λόγια και με πράξεις - μόλις πριν δυο μήνες υπερψήφισε το νομοσχέδιο για την Παιδεία, δίνοντας ανάσα ζωής στην κυβέρνηση. Και, φυσικά, ο κ. Καρατζαφέρης ούτε κατά διάνοια δεν αναγνώρισε το λάθος του, αφού ήδη το κείμενο του Μνημονίου που ψήφισε μιλούσε ξεκάθαρα για εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, απλώς, ο κ. Καρατζαφέρης διέγραψε από τη... ρηχή μνήμη του τις δικές του προδοτικές πράξεις και για άλλη μια φορά κάνει κωλοτούμπες, με άλλα λόγια, βλέποντας το.. Γουδί να πλησιάζει, εγκαταλείπει πρώτος το πλοίο.

Άρχισαν τα όργανα: Επιτέλους κάποιος μέσα στη Βουλή τόλμησε να μιλήσει ωμά για "εσχάτη προδοσία" της κυβέρνησης, έστω και αν αυτός ο κάποιος είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης που αρχικά είχε στηρίξει το Μνημόνιο και είχε υπερψηφίσει τις επιλογές της κυβέρνησης.

Στην πολιτική όμως το να ομολογείς τα λάθη σου δείχνει πάνω απ'όλα "θάρρος" και φαίνεται ότι αυτό το έχει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ο οποίος προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι η πλήρη εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και η επιβολή επιζήμιων για το Έθνος νόμων και γενικά αυτά που αποδέχεται από το εξωτερικό σημαίνουν "νέο Γουδή", δηλαδή παραπομπή σε δίκη των κυβερνητικών στελεχών επί εσχάτη προδοσία!

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το «κούρεμα» του χρέους στο 60% θα σημάνει εξαέρωση των τραπεζών, ενώ πρόσθεσε πως το πρόγραμμα «Εύρηκα» θα σημάνει νέο Γουδί.

Σε παρέμβασή του στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης κατήγγειλε ότι "Έχει ήδη αποφασιστεί το τέλος της χώρας".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: