ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.11

Πρόεδρος Δημοκρατίας που επικροτεί τη Γενική Απεργία! Ο Παπούλιας;…

Που τέτοιο κουράγιο για φιλολαϊκή στάση από έναν πρόεδρο δημοκρατίας που υπογράφει καθημερινά διατάγματα για την εξόντωση του λαού, που δεν σκέφτεται έστω την παραίτηση για την υστεροφημία του…
Πρόκειται για τον Giorgio Napolitano, πρόεδρο της Ιταλικής Δημνοκρατίας με πρωθυπουργό τον Μπερλουσκόνι. Κι αυτός υπέργηρος πρόεδρος δημοκρατίας και μάλιστα με λιγότερες αρμοδιότητες από αυτές του Παπούλια, αλλά...
 πρώην αριστερός.
Κι όμως, χθες κατά την επίσκεψής του στη Γένοβα, στάθηκε και χειροκρότησε τους εργαζόμενους που απαιτούσαν ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, για να μην περάσουν τα νεοφιλελεύθερα σχέδια του Μπερλουσκόνι!
Μπροστά στη σαπίλα, τους νενέκους και ξεπουλημένους νεοφιλελεύθερους, κάτι είναι κι αυτό στην Ευρώπη των τραπεζιτών… Λίγο, ελάχιστο, αλλά τουλάχιστον συμβολικό και ένας πρόεδρος που φοράει παντελόνια….
Πηγή είδησης «La Repubblica»
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: