ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

Ελλάς το μεγαλείο σου


thumb
Της Μιχαλούς
Και ενώ το ξεχαρβάλωμα της χώρας συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς…Βαρυσήμαντες  δηλώσεις δίνουν και παίρνουν επιμηκύνοντας την κατάσταση του μπάχαλου της ασυνεννοησίας και της ασυνέπειας που επικρατεί….
Η χθεσινή ημέρα ήταν γεμάτη από τέτοιου είδους κοκορολογίες ανάμεσα σε πολιτικούς εντός και εκτός συνόρων που άφησαν και πάλι στη σκέψη των πολιτών ένα μεγάλο ερωτηματικό σε συνδυασμό με αβεβαιότητα για το τι του ξημερώνει .
Σας παραθέτουμε μερικές ατάκες πολιτικών μεγάλου βεληνεκούς και αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς.
Μετά την έγκριση από το Eurogroup και το ΔΝΤ των αποτελεσμάτων της έκθεσης της τρόικας, η Ελλάδα θα λάβει την 6η δόση του δανείου, ύψους 8 δισ. ευρώ, κάτι το οποίο θα συμβεί πιθανότατα στις αρχές Νοεμβρίου, ανακοίνωσαν οι  επικεφαλής του κλιμακίου.
Ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Μάρτιν Κοτχάουζ ωστόσο φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη «Παραμένει ανοιχτή η απόφαση για την έκτη δόση παρά την ανακοίνωση της τρόικας»
Την ίδια στιγμή ο πρώην Γερμανός καγκελάριος Σρέντερ λέει χαρακτηριστικά: Λυδία λίθος λοιπόν για την κρίση χρεών και τα παράπλευρα προβλήματα είναι η ευρωπαϊκή ολοκλήρωση με στόχο σαφή και σταθερό την δημιουργία πολιτικής ένωσης!!!
Εντός των τοιχών της χώρας εντωμεταξύ οι κορομαχίες έδιναν και έπαιρναν με πρωταγωνιστές τους αντάρτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ  οι οποίες είχαν γίνει και στο παρελθόν και τελικά αποδείχθηκαν "τσάμπα μαγκές"…Παρά ταυτα η γκρίνια έφερε εκνευρισμό στον Μεγάλο Μπένι ο οποίος τους είπε κατάμουτρα ότι  «Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη ή δεν έχει το ηθικό υπόβαθρο να προχωρήσει ή είναι αναποτελεσματική, τότε ρίξτε την».
Για το τέλος φυλάξαμε βεβαία την αμίμητη δήλωση-«δηλητήριο»  του υπουργού Εξωτερικών της Αλβανίας, Έντμοντ Χατζηνάστο «Είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε οικονομικά τους Έλληνες μετανάστες στην αναπτυσσόμενη Μεγάλη Αλβανία»
Ότι καταλάβατε καταλάβατε

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: