ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.11

Γεια σου Λοβέρδε αθάνατε! Να ζήσει το κόμμα σου και τα τσιράκια του.


Ζήτω το open-gov. του ΓΑΠ

Διώξανε από τον ΕΦΕΤ τον Γιώργο Ι. Νυχά, καθηγητή της Γεωπονικής στη Μικροβιολογία και Βιοτεχνολογία Τροφίμων και στη θέση του βάλανε τον γνωστό συνδικαλιστή, πρώην Νομάρχη Πειραιά και αποτυχόντα υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μίχα, επειδή ο άνθρωπος σε περίοδο κρίσης είναι ανενεργός και προφανώς πρέπει να βγάζει «τα προς το ζειν».
Σημειωτέον στο βιογραφικό του Γ. Μίχα αναφέρεται, ότι δούλεψε στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά (μάλιστα τ' όνομά του εμφανίζεται στη διαπλοκή των υποβρυχίων), ενώ ασχολείται πέρα της πολιτικής και με την ζωγραφική. Ότι πρέπει δηλαδή για πρόεδρος του ΕΦΕΤ. «Κουφέτο» δηλαδή.

Πάντως ο Αν. Λοβέρδος που τον διόρισε, είπε ότι ο Μίχας είναι ο καταλληλότερος, επειδή σαν Νομάρχης Πειραιά, έκανε συχνούς ...αγορανομικούς ελέγχους!!!
   
Υ/Γ: Τον Νυχά πρέπει να τον έφαγε η υπόθεση Lidl (η γνωστή γερμανική αλυσίδα σουπερμάρκετ), γιατί ζήτησε (μπροστά στο κίνδυνο εισαγωγής προϊόντων που έχουν μολυνθεί με τον ιό Ε- coli), την εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας, βάσει της οποίας έπρεπε να απαιτηθεί η απόσυρση μεγάλης παρτίδας προϊόντων.
=====================================================


Δεν υπάρχουν σχόλια: