ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

Ο δεκάλογος- σωτηρία του Γιούνκερ και η απειλή για μη καταβολή της 6ης δόσης

Ένα πλάνο δέκα σημείων για την επίλυση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη...
 
Ο δεκάλογος- σωτηρία του Γιούνκερ και η απειλή για μη καταβολή της 6ης δόσης
προτείνει ο πρόεδρος του Eurogroup Jean-Claude Juncker. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επιβολή αυτόματων κυρώσεων για τις δημοσιονομικά ανεύθυνες κυβερνήσεις, μεγαλύτερη εξουσία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και μερίσματα για φορολογούμενους που σώζουν τις τράπεζες.

Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη, ο Juncker αφήνει επίσης να εννοηθεί ότι μία βαθύτερη μείωση του ελληνικού χρέους μπορεί να είναι αναγκαία ενώ βάζει ερωτηματικά για την εκταμίευση της 6ης δόσης.

«Η επόμενη δόση για την Ελλάδα δεν θα καταβληθεί εάν η έκθεση της τρόικας διαπιστώνει πλήρη αποτυχία της χώρας στην επίτευξη των στόχων της» προειδοποίησε ο πρόεδρος του Eurogroup.

«Εάν τα στοιχεία που αναφέρονται στην έκθεση της τρόικας θέτουν υπό αμφισβήτηση τη βιωσιμότητα του χρέους στην Ελλάδα, τότε πρέπει να συζητήσουμε πώς μπορούμε να εγγυηθούμε για το ελληνικό χρέος (με μέτρα) πέρα από μια συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα» δήλωσε ο Γιούνκερ.

Ερωτηθείς αν έχει ένα πλάνο για τον τερματισμό της κρίσης, ο πρόεδρος του Eurogroupέκανε δέκα προτάσεις:
1.      Εκταμίευση της επόμενης δόσης, αν αυτό είναι δυνατό
2.      Να διαπιστώσουμε τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, διαφορετικά θα πρέπει να σκεφτόμαστε άλλες ενέργειες που μπορούμε να λάβουμε μόνο αν έχουμε σκεφτεί όλες τις συνέπειες από αυτές τις ενέργειες - Και εκτός Ευρώπης
3.      Αυστηρή συνέχιση του της δημοσιονομικής εξυγίανσης, με την αυτόματη επιβολή κυρώσεων για επανειλημμένες αποτυχίες στους στόχους των προϋπολογισμών
4.      Έναν οδικό χάρτη προς την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Πρώτα πρέπει να αναχρηματοδοτηθούν από τις αγορές οι τράπεζες με χαμηλά κεφάλαια. Αν αυτό δεν πετύχει, τα κράτη πρέπει να εξετάσουν αν μπορούν να διαθέσουν τα απαραίτητα κεφάλαια. Οι φορολογούμενοι πρέπει να λαμβάνουν μερίδια για τη διάσωση των τραπεζών. «Δεν μπορούμε απλά να τους δώσουμε χρήματα. Χρειάζεται να διασφαλίσουμε ότι αυτοί που παρέχουν κεφάλαια, υπό οποιαδήποτε μορφή, θα εκπροσωπούνται και στα όργανα λήψης αποφάσεων, στο εποπτικό συμβούλιο, στο διοικητικό συμβούλιο, στη διοίκηση και ότι συμμετέχουν στα κέρδη», δήλωσε ο Γιούνκερ.
5.      Καθιέρωση φόρου χρηματοπιστωτικών συναλλαγών
6.      Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για τις χρεωμένες χώρες
7.      Ένα διαφορετικό «τόνο» στους ευρωπαϊκούς προϋπολογισμούς. «Είναι απαράδεκτο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να χωρίζονται σε αυτές που δίνουν και σε αυτές  που λαμβάνουν»
8.      Αυστηρότερους κανονισμούς για τις χρηματοπιστωτικές αγορές
9.      Νέος τρόπος διαπραγμάτευσης με τους Οίκους Αξιολόγησης
10.  Χρειαζόμαστε μία οικονομική πολιτική. Είμαι ευτυχής που αυξάνονται αυτοί που υποστηρίζουν αυτήν την ιδέα.

Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: