ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

Ντροπή πια!

Εντάξει, βάζετε φόρους…. Εντάξει, διπλασιάζετε τους φόρους…. Εντάξει, βάζετε έκτακτες εισφορές…. Εντάξει, πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε πλέον, αλλά λίγη τσίπα δεν υπάρχει στους κυβερνώντες; Τόσο πολύ έχουν χάσει την επαφή με το περιβάλλον, με τον κόσμο; Ή έχουν γίνει τόσο ξεδιάντροποι που πια δεν τους καίγεται καρφί για τίποτα, παρά μόνον ενδιαφέρονται για την πολιτική τους επιβίωση;

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει χάσει και τα αυγά και τα καλάθια!!! Τι να πούμε πια; Να πούμε ότι...
δουλεύει τον λαό ξεδιάντροπα; Ότι, τώρα θυμηθήκανε πάλι τις καταθέσεις στην Ελβετία; Ότι, τώρα θυμηθήκανε πάλι τις λίστες με τους μεγάλους οφειλέτες της εφορίας; Ότι, τώρα θυμηθήκανε ότι το ΣΔΟΕ θα συνεχίσει τους ελέγχους σε γιατρούς και δικηγόρους; Ούτως ή άλλως η κυβέρνηση αυτή είναι χαμένη και τελειωμένη στην συνείδηση του κόσμου και όχι μόνον εκεί. Το ΠΑΣΟΚ απεβίωσε αλλά δεν το ξέρει ακόμη. Απλά θα διατηρηθεί για λίγο ακόμη γιατί θα πρέπει να ολοκληρώσει το έργο του… που είναι μεταξύ άλλων πραγμάτων να καταστρέψει ότι δημιούργησε το ίδιο υπό την ηγεσία του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου και του Κ. Σημίτη. Δηλαδή τον συνδικαλισμό που εξέθρεψε το ίδιο για να κυβερνά, εκείνον τον συνδικαλισμό που θεωρεί την κρατική περιουσία του φέουδο του, κληρονομιά του, βιλαέτι του!!!! Με την συμπεριφορά των πράσινων μπουμπουκιών-συνδικαλιστών έχουν αγανακτήσει ακόμη και οι πέντε τελευταίοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ….
Όμως ο κύριος Παπανδρέου, μόνον ο ίδιος, μπορεί να προσφέρει μια πραγματική υπηρεσία στον τόπο που ίσως να δείξει ότι εκείνος ήθελε να αλλάξει τον τόπο, ήθελε να διορθώσει πράγματα, αλλά δεν τον άφησε το Κίνημα του…….το βαθύ ΠΑΣΟΚ!!! Διαβάσαμε σήμερα κάτι που μας έβγαλε έξω από τα ρούχα μας και ομολογώ ότι μας εξόργισε. Τι ήταν αυτό; Ήταν η αποκάλυψη ότι ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη την παράταση της ενοικίασης ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου για 15 ημέρες, αφού πρώτα ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ τις υπογραφές των υπηρεσιακών παραγόντων του ΠΣ επειδή κανένας ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ μαζί του. Φυσικά ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ. Και σαν να μην έφθανε αυτό, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κύριος Γρηγόρης Τασούλα, προφανώς επειδή είναι γαλαντόμος άνθρωπος εισηγήθηκε-ενέκρινε, να γίνουν οι 15 ημέρες ένας μήνας!!!! Ευτυχώς κάτι αντελήφθησαν οι άνθρωποι του κυρίου Παπουτσή και τελικά δεν υπεγράφη η παράταση της ενοικίασης…… Βέβαια, μιλάμε για 730 ψωροχιλιάρικα ευρώ (!!!!), σιγά το πράγμα… Και λοιπόν; Το Δημόσιο θα τα πλήρωνε, δηλαδή ο ελληνικός λαός θα τα πλήρωνε και αυτά, όχι ο Αρχηγός ή ο Γενικός Γραμματέας…. Και θα αναλογίζεται κανείς; Μπορεί να γίνουν χειρότερα τα πράγματα; Ναι μπορεί!!!! Γιατί υπάρχουν υποψίες και κάποιοι ισχυρίζονται ότι με αυτόν τον τρόπο θα ισοφάριζαν κάποιοι, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εταιρεία που έχει ενοικιάσει τα ελικόπτερα αυτά!!! Και αν αληθεύει αυτό, το πράγμα ξεφεύγει τελείως……..

Οι ενέργειες αυτές δείχνουν την περιφρόνηση που υπάρχει προς τον λαό, τη σήψη, την διαφθορά, την αδιαφορία, το που έχει φθάσει η γάγγραινα εξ αιτίας της ατιμωρησίας, της ελαστικής εφαρμογής των νόμων στους ημετέρους. Μετά κατηγορούμε του ξένους… Πάντοτε την εύκολη λύση ψάχνουμε ως λαός!!!! Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικούς Σώματος που μέχρι στιγμής έχει ασκηθεί εναντίον του μία δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το σκάνδαλο των ελικοπτέρων, και κατηγορείται επίσης για τον εμπρησμό 190.000 στρεμμάτων στο Γραμματικό το 2009 από αμέλεια, παρέμεινε στην θέση του χωρίς να τρέχει τίποτα κατά παράβαση των νόμων!! Κανονικά έπρεπε να είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα, αλλά επειδή είναι Αρχηγός, αυτό δεν γίνεται, και απλά πάει σπίτι του. Μία από τα ίδια και για τον πολύ αγαπητό σε κάποιους μέσα στο ΠΑΣΟΚ κύριο Γρηγόρη Τασούλα. Μέχρι στιγμής και σε αυτόν έχει ασκηθεί μία δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και παραμένει δύο χρόνια στην θέση του!!! Για ποιο λόγο παρέμειναν στην θέση τους; Έλα ντε……. Επειδή είναι πράσινα τέκνα;

Επειδή ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής του, επειδή έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας ως χώρα, επειδή μπορεί την λαϊκή έκρηξη να την πυροδοτήσει το πλέον απλό και ασήμαντο πράγμα, πιστεύουμε ότι ο κύριος Πρωθυπουργός θα πρέπει ΣΗΜΕΡΑ όχι αύριο να αποπέμψει και τα δύο αυτά άτομα. Ούτε καν να επιτρέψει να ολοκληρώσει την θητεία του ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος που τελειώνει σε λίγες ημέρες. Όπως αυτοί περιφρόνησαν τους νόμους, κάθε έννοια ηθικής, χρηστής διοίκησης έτσι να λάβουν και αυτοί την ίδια μεταχείριση. Πέρα από ότι μεταχείριση θα τους επιφυλάξει η δικαιοσύνη. Έτσι κύριε Παπανδρέου, και μήνυμα θα στείλετε σε όλους ότι «τέρμα η ανοχή, τα σκάνδαλα, η ατιμωρησία», και κυρίως με την πράξη σας δεν θα ανήκετε και εσείς σε αυτή την «συνομοταξία» ανθρώπων. Ή και εσείς μία από ίδια; Οι πράξεις σας θα μας δείξουν τι ισχύει τελικά!


Διογένης ο Κυνικός
ΥΓ. το δημοσίευμα είναι στην διεύθυνση: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=398878&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια: