ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

ΦΑ-ΣΙ-ΣΜΟΣ



Όλα αυτά είναι φασισμός.Η επίκληση της ανάγκης της ανημποριάς μιας χώρας, για να επιβάλλεις εξουθενωτικούς κανόνες στην ζωή των κατοίκων της, είναι Φασισμός....
Αυτή είναι η Ευρώπη που ονειρεύθηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που τόσοι άλλοι πολιτικοί, έδωσαν γη και ύδωρ για να την πλησιάσουμε; Δεν θέλουμε καμμία σχέση με αυτά τα ανθρωποειδή, που εκμεταλλεύονταν χρόνια τώρα τις αμυντικές μας δαπάνες, τις ελλείψεις μας σε βασικά προιόντα διατροφής, τους πολύχρονους φόβους μας πότε για τον κομμουνισμό, πότε για τους αμερικάνους τελικά την βρήκαμε από εκεί που δεν περιμέναμε.

Είναι φασισμός, τα μέτρα που λαμβάνονται. Είναι φασισμός, να μην καταλαβαίνουν οι κρατούντες, ότι κανείς δεν τους…κρατάει για να φύγουν.

Μπορεί άνετα να το κάνουν. Η καραμέλα της σωτηρίας της χώρας, είναι επίσης σκέτος φασισμός. Κανείς πλέον, δε πιστεύει την κυβέρνηση, ούτε την τρόϊκα. Καλό είναι να πάνε σπίτι τους, οι κυβερνητικοί, ηπίως και χωρίς φασαρία. Ας αφήσουν κάποιους άλλους, που πιστεύουν ότι μπορούν να σώσουν την Ελλάδα-μια ζωή πειραματόζωο θα είσαι πατρίδα μας-να δουν τι θα κάνουν. Ας αντιληφθούν οι έλληνες πολιτικοί, ότι αυτό που περνάμε είναι φασισμός. Το να προστατεύουν οι άντρες των σωμάτων ασφαλείας, κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας τους πολιτικούς, είναι φασισμός. Δεν είναι φασισμός ο κεσές με το γιαούρτι. Είναι μια ακραία πράξη άθλια, την καταδικάζει κάθε λογικά σκεπτόμενος πολίτης. Το να προστατεύονται όμως οι πολιτικοί, για να μην φάνε γιαούρτι από τους πολίτες, είναι …φασισμός.

Και ακόμη μεγαλύτερος φασισμός είναι να αποδίδονται όλες οι κατηγορίες του κόσμου στους πολίτες, που διαμαρτύρονται, από πολιτικούς που δεν αντιλαμβάνονται τι έχει γίνει. Αυτό συν τοις άλλοις είναι και βλακεία…

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, θα ήταν σωστότερη επικεφαλίδα.