ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

Ραγκούσης εναντίον Ραγκούση (ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Και όμως είναι αλήθεια, ο υπουργός Εσωτερικών της ελληνικής κυβέρνησης συγκρούεται με τον... υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων της κυβέρνησης.
Θα μας πείτε είναι συνήθες φαινόμενο να συγκρούονται οι γνώμες δύο υπουργών μιας κυβέρνησης. Το έχουμε δει αρκετές φορές στην κυβέρνηση του ΠαΣοΚ. Τι γίνεται όμως αν ο υπουργός Εσωτερικών και ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και δικτύων που συγκρούονται είναι το ίδιο πρόσωπο;
Ο Γιάννης Ραγκούσης ως υπουργός Υποδομομών Μεταφορών και Δικτύων έχει κάνει άνω κάτω την ελληνική κοινωνία με την εμμονή του για πλήρη απελευθέρωση των ταξί και των φορτηγών, σύμφωνα με τα... κελεύσματα της Ε.Ε όμως ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης ως πρωην υπουργός Εσωτερικών είχε βάλει την υπογραφή του σε ΦΕΚ της Ε.Ε που το... απαγορεύει.
Μάχεται με τον εαυτό του ο κ. Ραγκούσης, αφού σύμφωνα με το ΦΕΚ της κυβέρνησης (αρ. φύλλου 63) της 3ης Μαΐου του 2010, που ορίζει την προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην οδηγία 2006/123/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με τις υπηρεσίας στην εσωτερική αγορά των κρατών μελών, η κοινοτική οδηγία για απελευθέρωση ΔΕΝ εφαρμόζεται σε υπηρεσίες στον τομέα των μεταφορών, στις οποίες περιλαμβάνονται λιμενικές υπηρεσίες, αστικές συγκοινωνίες ταξί και ασθενοφόρα.
Δείτε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του τότε υπουργού Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούση που έρχεται σε σύγκρουση με νυν υπουργό Υποδομών Μεταφορών και δικτύων Γιάννη Ραγκούση.
Απίστευτο και όμως... ΠαΣοΚικό...
Ακούστε την απίστευτη αποκάλυψη του Μάνου Κακλαμάνου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ (κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Δεν υπάρχουν σχόλια: