ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

ΑΡΘΡΟ (37) .... ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Άρθρο 37. Ένα άρθρο , ένας αριθμός , που μαζί του σέρνει το "δικαίωμα" την "ελπίδα" την "κατάκτηση" τον "αγώνα" την "βιοπάλη" την "επιβίωση" την "σιγουριά" την "απεμπόληση της εκμετάλλευσης" το "τελευταίο οχυρό" η " έσχατη γραμμή άμυνας " των  ελεύθερων εργαζομένων που σε λίγες μέρες θα καταστούν ως οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και εν δυνάμει ΜΕΤΑΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΟΛΙΓΟΙ του 21ου αιώνα γιατί η χρονομηχανή με χειριστή τον άκρατο κυνιστή και καθ έξιν ανούσιο υπερφίαλο κατοχικό Αντιπρόεδρο της ΑΠΑΤΗΣ Βενιζέλο στέλνει το εργατικό δυναμικό της χώρας στην εποχή του Αφέντι με το καμτσίκι. Κατ εντολήν , ως ισχυρίζεται ο υπεφιλόδοξος αυτός μικροπολιτικός , των ελεγκτών μας , της τρόικας.... ή πιο εντοπισμένα και "γιατί να το κρύψουμε άλλωστε" όπως θα έλεγε και ο τρεισεπάρατος , καλό είναι να το ομολογούμε και να το επαναλαμβάνουμε, ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

<<Ο "ψεύτης" και ο "κλέφτης" τον πρώτο χρόνο χαίρονται>> λέει ο θυμόσοφος λαός μας! Και δεν έχει άδικο! 

Ως  "ΚΛΕΦΤΗΣ" θα μείνει στην ιστορία ο εν λόγω εκτελεστής των λαϊκών εργατικών και απόμαχων της εργασίας στρωμάτων αλλά αυτό θεωρούμε ότι είναι ο επιεικέστερος ίσως χαρακτηρισμός που θα του αποδώσει ο ιστορικός του μέλλοντος ! επειδή  πιστεύουμε ότι επάξια έχει χρησθεί ως η προσωποποίηση του ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥ

Το θέμα μας  όμως δεν είναι αυτό αλλά ο ΑΡΙΘΜΟΣ 37 ένας αριθμός που για χάρη του "τρώγονται" και "ξεφτιλίζονται" προσωπικότητες που ονειρεύονταν την υστεροφημία τους ή οι πιο πρακτικοί ήλπιζαν να συνεχίσουν την πολιτική τους δραστηριότητα ως "κάτοικοι του χοιροστασίου" Βουλή απολαμβάνοντας προνόμια και εξουσία και μετά από αυτήν την λαίλαπα του πλιάτσικου, της φτώχιας, της εξαθλίωσης, της απογοήτευσης, της ασιτίας, της αβεβαιότητας, της μόνιμης στασιμότητας, των απαγορευμένων ονείρων, του αποπρογραμματισμού, των αυτοκτονιών, της εγκληματικότητας, της αγανάκτησης, της οργής, της κατάλυσης της δημοκρατίας και των θεσμών, ................!

 Ως "Ο ΨΕΥΤΗΣ" θα μείνει στην πολιτική ιστορία ο εν λόγω μισάνθρωπος, ο καθηγητής που δίδασκε νέους , ο ανήθικος που ψευδολογεί ως "καλντεριμιτζού" και τολμά να νουθετεί επί ιερού πολιτικού βήματος κοινοβουλευτικούς και μη με το ψεύδος που τον διακρίνει και τις εκ του πονηρού "ερμηνείες" των συνταγματικών νόμων προτάσσοντας τον τίτλο του συνταγματικού καθηγητή και την παπαρορητορία κενού περιεχομένου προκειμένου παραπλανήσει ή μπερδέψει ή καταισχύνει τους "λερωμένους"  που δυστυχώς σήμερα είναι οι πιο πολλοί εντός του κοινοβουλίου μας.. προκειμένου ενδώσουν δια της επιζητούμενης ψήφου των στις φιλόδοξες "ορέξεις" του ψεύτη και αποδομητή και αδίστακτου Βαγγέλη . Το μίασμα Αντιπρόεδρος ο καταλύσας το Σύνταγμα της Ελλάδας δεν αρκέστηκε σε αυτήν την καταγραφή της ιστορίας πάσχισε με νύχια και με δόντια να  κερδίσει τον τίτλο του ΨΕΥΤΗ!! ...... 

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό αλλά ο ΑΡΙΘΜΟΣ 37 ο αριθμός που "κάποιοι" ελπίζουν να αποτελέσει το "κλειδί" της απελευθέρωσης του λαού από τα δεσμά των κατοχικών κυβερνητών και συνεργατών των γερακιών επικυρίαρχων!!
"ΚΑΠΟΙΟΙ"....... ποιοι?
Ο λαός σίγουρα εδώ που έχει οδηγηθεί από την πολιτική των ξεδιάντροπων κατ ευφημισμό Σωτήρων ελπίζει σε μια αναίμακτη ανατροπή των συνεργατών των κατακτητών της χώρας με την ελπίδα ότι αυτό το νομοσχέδιο θα ενεργοποιήσει το "φιλότιμο" τον " ειλικρινή πατριωτισμό" τον "ελληνικό αγωνιστικό γονίδιο" όλων αυτών των "κατοίκων" του χοιροστασίου που τις τελευταίες δεκαετίες κατέστησαν την πολιτική δυναμική τους οκνή και ιδιοτελώς μικροσυμφεροντολογική !
 
ΤΟ Άρθρο 37  δίνεi την ευκαιρία να αποδείξουν καποιοι εκ της ΚΟ ΠΑΣΟΚ ότι τα 20 χρόνια "σοσιαλιστικής" διακυβέρνησης μπορει να μην κατάφεραν να αποδώσουν καμιά αξιοπρέπεια ουσίας στην ζωή των πολιτών της χώρας αλλά ΤΩΡΑ την ΥΣΤΑΤΗ αυτή στιγμή της ιστορίας μπορούν να δώσουν  αποφασιστικά το μήνυμα για την αντίσταση στην δαρβινική εκκαθάριση των λαίκών εργατικών μικρομεσαίων στρωμάτων και την συστηματικήη περιθωριοποίηση  της νέας γενιάς , και την γενικευμένη βίαιη αμφισβήτηση ενός ολόκληρου οικονομικού και πολιτικού καθεστώτος


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 37 ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! 

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ!!!!!

ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ Ή ΜΕ ΑΙΜΑ Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 37

Εν διαστάσει Παρατηρητής

1 σχόλιο:

ΜπαρμπαΝίκος είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/2011/10/15/arthro-37-enas-arithmos-pou-tha-mini-stin-istoria/