ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

Η κυβέρνηση κλείνει πάνω από το μισό ΙΚΑ!


(κάντε κλικ στο έγγραφο)
Η κυβέρνηση κλείνει πάνω από το μισό ΙΚΑ!
Με έγγραφο βόμβα που αποκαλύπτει το Ρ9 ο διοικητής του ΙΚΑ ΕΤΑΜ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, καλεί τις αρμόδιες διευθύνσεις, να προχωρήσουν στην εκκαθάριση των αρχείων των υποκαταστημάτων και των εποπτευομένων εταιριών του Ιδρύματος, για να αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει στους ιδιοκτήτες τους, σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό οδηγεί σε συρρίκνωση του Ιδρύματος πάνω από 50%, παραδέχτηκε, μέσα από το σταθμό μας ο πρόεδρος του ΕΟΠΥ, Γεράσιμος Βουδούρης.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΕΔΩ

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Βαρβάρα Ανεμοδουρά, που είπε στο σταθμό μας ότι βάσει του πολύνομοσχεδίου που είναι τώρα στη Βουλή, αν αποδοθούν τα ακίνητα που μισθώνει το ΙΚΑ στους ιδιοκτήτες τους θα απολυθούν 3.800 γιατροί


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ Κα ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΕΔΩ

Εσείς τι λέτε; Κλείνει τελικά το μισό ΙΚΑ ή όχι;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: