ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΒΟΜΒΑ: Υπό σύσταση νέος πολιτικός φορέας που θα φέρει τα πάνω κάτω;



Δεν μιλάμε για κόμμα επιχειρηματιών που φημολογείται εδώ και μήνες ούτε για νέες δυνάμεις τις αριστεράς που ζυμώνονται.
Αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, κάνουν λόγο για σύσταση ενός νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος θα ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο εντός των επόμενων 20 ημερών!
Οι ίδιες πηγές – με άμεση γνώση των πραγμάτων – ανέφεραν ότι αυτός ο πολιτικός φορέας θα καταθέσει προγραμματικές δηλώσεις, αλλά και κυβερνητικό πρόγραμμα. Επίκεντρο θα είναι η οικονομία, με τις πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ να υπογραμμίζουν ότι θα έχουν ως στόχο την στροφή της χώρας σε αναπτυξιακή τροχιά, με σοβαρές προτάσεις που έχει ανάγκη η χώρα και
ο λαός της.
Το σημαντικότερο φυσικά, είναι το γεγονός ότι σε αυτό τον πολιτικό φορέα έχουν ήδη αποκλειστεί άτομα που έχουν διατελέσει σε βουλευτικές θέσεις. Με άλλα λόγια, μένουν εκτός νυν πολιτικοί, πρώην βουλευτές, πολιτευτές από οποιονδήποτε χώρο και αν προέρχονται.
Αυτό που ξεκαθάρισαν μιλώντας σε άνθρωπο του ΟΛΥΜΠΙΑ, είναι ότι πρόκειται για ανθρώπους της αγοράς, που είναι σοβαροί επιστήμονες, πολύ καλοί γνώστες της οικονομίας και όχι μόνο!
Ο φορέας προσδοκά μα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό της χώρας, να την φέρει σε τροχιά ανάπτυξης, οδηγώντας σε δημοσιονομική εξυγίανση, μακριά από τα επαχθή μέτρα της κυβέρνησης.
Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ιδανικά για μια κοινωνία υπό κατάρρευση, αλλά οι πηγές μας διαβεβαίωσαν ότι αυτός ο πολιτικός φορέας δεν είναι ένα ακόμα πυροτέχνημα, δεν πρόκειται για κίνημα, αλλά για μια σοβαρή πρόταση.
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΛΥΜΠΙΑ, το νέο πολιτικό κίνημα, έχει ήδη προσεγγίσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, με την λίστα να έχει «κλείσει».
Αναμένουμε εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών . . .

4 σχόλια:

30ΦΥΛΛΟΣ είπε...

ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ...... ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ''.......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ....... 30ΦΥΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

1)
Ολλανδός Εκπρόσωπος καταγγέλλει την Τουρκία κατά τη σύνοδο του ΟΑΣΕ

φωτογραφία από το διαδίκτυο :
Wim-Kortenoeven

http://tundratabloids.com/wp-content/uploads/2011/10/Wim-Kortenoeven.jpg

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Παρατηρήσεις από τον Wim Kortenoeven, της Ολλανδικής αντιπροσωπείας στο συνέδριο του ΟΑΣΕ στο Ντουμπρόβνικ, 9 Οκτωβρίου 2011
(συνεδρίαση σχετικά με την ασφάλεια στην περιοχή της Μεσογείου).
( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΓΓΑΘΕΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ )

Κύριε Πρόεδρε,

Αυτό το μεταφέρω στην σύσκεψη εκ μέρους του Ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία.

Τη στιγμή που μιλάμε, η ειρήνη στη Μεσόγειο απειλείται από τον τουρκικό ιμπεριαλισμό , από επικίνδυνα όνειρα για την αποκατάσταση του τουρκικού Χαλιφάτου που καταργήθηκε το 1923.

Είμαστε μάρτυρες του θανάτου του κεμαλισμού , την ιδεολογία δια της οποίας η Τουρκία είχε μετατραπεί σε ένα πολύτιμο και σεβαστό μέλος της διεθνούς κοινότητας.

Αλλά τώρα, η Τουρκία ολισθαίνει στην άβυσσο του ισλαμικού εξτρεμισμού και του αυταρχισμού. Αυτό είναι ορατό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Για παράδειγμα: η ελευθερία του λόγου στην Τουρκία καταστέλλεται όλο και περισσότερο . Πολλοί δημοσιογράφοι έχουν φυλακιστεί γιατί υψώνουν τη φωνή τους. Ο Τούρκος σκιτσογράφος Bahadir Baruter πρόκειται να δικαστεί για την αποκήρυξη Αλλάχ σε ένα κινούμενο σχέδιο.
Μπορεί να τιμωρηθεί με ένα χρόνο στη φυλακή γι 'αυτό.

διαβάστε το θέμα ΕΔΩ
http://anetos.gr/teleftaies-eidiseis/toirkos-skitsografos-antimetopizei-poini-filakisis-enos-etois-logo-prosbolis-toi-islam


Η Κύπρος, ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει εν μέρει καταληφθεί από την Τουρκία μετά τη βάρβαρη εισβολή του 1974.

Και τώρα το καθεστώς Ερντογάν , μετατρέπει την Τουρκία σε ένα κράτος αρπακτικό , ένα κακοποιό κράτος , που προφανώς θέλει επίσης να αδράξει τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσόγειου . Αποθεματικά που δεν του ανήκουν.

Οι απειλές εκδίδονται προς την κατεύθυνση της Κύπρος. Ισχυρές τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή και την Κύπρο .

Κύριε Πρόεδρε,

Η Τουρκία, ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ , είναι όμως επίσης όλο και περισσότερο επιθετική προς το εβραϊκό κράτος του Ισραήλ. Οι αστήρικτες απειλές εκδίδονται - όλο και πιο συχνά εις βάρος του Ισραήλ . Και οι προκλήσεις είναι ανεξέλεγκτες. Ισραηλινά φορτηγά πλοία παρενοχλούνται από τα τουρκικά πολεμικά πλοία.

(Σημείωση του HEIL GAP ( or mind the GAP ) :
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ)
(αλλά οι κυβερνητικοί λούστροι ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ )

Η Τουρκία αντικείμενα στοχεύει την νόμιμη επιθυμία του Ισραήλ για την εξόρυξη φυσικού αερίου στη ιδική του αποκλειστική οικονομική ζώνη.
Τουρκικά πολεμικά πλοία είναι απειλούν την ασφάλεια των κατά της εθνικής κυριαρχίας του Ισραήλ.

Ένα απλό λάθος σε αυτή την εκρηκτική κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει μια στρατιωτική αντιπαράθεση.


Ο κ. Πρόεδρος,

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Αυτή η ανεύθυνη τουρκική πολιτική των απειλών, εξύβρισης και προκλήσεων, το macho , ( δηλαδή η τσαμπουκαλιδικη συμπεριφορά ) θα πρέπει να καταγγελθεί επειγόντως. Δεδομένου ότι είναι μια σαφής και άμεσος κίνδυνος για την ειρήνη και την ασφάλεια στη Μεσόγειο αλλα και πέραν αυτής.

Ως εκ τούτου, σας καλώ να συμπεριλάβετε αυτή τη τουρκική απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια στην ημερήσια διάταξη της χειμερινής συνόδου του ΟΑΣΕ.

Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

asxeto to ena den eixe teleiosei h metafrash epanalambano loipon
1)
Ολλανδός Εκπρόσωπος καταγγέλλει την Τουρκία κατά τη σύνοδο του ΟΑΣΕ

φωτογραφία από το διαδίκτυο :
Wim-Kortenoeven
http://tundratabloids.com/wp-content/uploads/2011/10/Wim-Kortenoeven.jpg

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Παρατηρήσεις από τον Wim Kortenoeven , της Ολλανδικής αντιπροσωπείας στο συνέδριο του ΟΑΣΕ στο Ντουμπρόβνικ , 9 Οκτωβρίου 2011
(συνεδρίαση σχετικά με την ασφάλεια στην περιοχή της Μεσογείου).
( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΓΓΑΘΕΙ , ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΦΑΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥ)

Κύριε Πρόεδρε,

Αυτό το μεταφέρω στην σύσκεψη εκ μέρους του Ολλανδικού Κόμματος για την Ελευθερία.

Τη στιγμή που μιλάμε , η ειρήνη στη Μεσόγειο απειλείται από τον τουρκικό ιμπεριαλισμό , από επικίνδυνα όνειρα για την αποκατάσταση του τουρκικού Χαλιφάτου που καταργήθηκε το 1923.

Είμαστε μάρτυρες του θανάτου του κεμαλισμού , την ιδεολογία δια της οποίας η Τουρκία είχε μετατραπεί σε ένα πολύτιμο και σεβαστό μέλος της διεθνούς κοινότητας.

Αλλά τώρα , η Τουρκία ολισθαίνει στην άβυσσο του ισλαμικού εξτρεμισμού και του αυταρχισμού . Αυτό είναι ορατό τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό .

Για παράδειγμα: η ελευθερία του λόγου στην Τουρκία καταστέλλεται όλο και περισσότερο . Πολλοί δημοσιογράφοι έχουν φυλακιστεί γιατί υψώνουν τη φωνή τους. Ο Τούρκος σκιτσογράφος Bahadir Baruter πρόκειται να δικαστεί για την αποκήρυξη του Αλλάχ σε μια γελοιογραφία .
Μπορεί να τιμωρηθεί με ένα χρόνο στη φυλακή γι 'αυτό.

διαβάστε το θέμα ΕΔΩ
http://www.eglimatikotita.gr/2011/10/from-heil-gap-or-mind-gap-1-2011.html

Η Κύπρος, ένα κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης , έχει εν μέρει καταληφθεί από την Τουρκία μετά τη βάρβαρη εισβολή του 1974.

Και τώρα το καθεστώς Ερντογάν , μετατρέπει την Τουρκία σε ένα κράτος αρπακτικό , ένα κακοποιό κράτος , που προφανώς θέλει επίσης να αδράξει τα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσόγειου . Αποθεματικά που δεν της ανήκουν.

Απειλές πλέον εκδίδονται προς την κατεύθυνση της Κύπρου.
Ισχυρές δε τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί πλέον στην περιοχή της Κύπρου .

Κύριε Πρόεδρε,

Η Τουρκία, ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ , είναι όμως επίσης όλο και περισσότερο επιθετική προς το εβραϊκό κράτος του Ισραήλ . Οι αστήρικτες απειλές εκδίδονται - όλο και πιο συχνά εις βάρος του Ισραήλ . Και οι προκλήσεις είναι ανεξέλεγκτες.
Ισραηλινά φορτηγά πλοία παρενοχλούνται από τα τουρκικά πολεμικά πλοία.

( Σημείωση του HEIL GAP ( or mind the GAP ) :
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΒΑΤΗΓΑ ΠΛΟΙΑ)
(αλλά οι κυβερνητικοί λούστροι « ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ » )

Η Τουρκία , αντικείμενα στοχεύει την νόμιμη επιθυμία του Ισραήλ για την εξόρυξη φυσικού αερίου από την ιδική του αποκλειστική οικονομική ζώνη.
Τουρκικά πολεμικά πλοία είναι αυτά που απειλούν την ασφάλεια της εθνικής κυριαρχίας του Ισραήλ.

Ένα απλό λάθος σε αυτή την εκρηκτική κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει μια στρατιωτική αντιπαράθεση.

κ. Πρόεδρε

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Αυτή η ανεύθυνη τουρκική πολιτική των απειλών, εξύβρισης και προκλήσεων, το macho , ( δηλαδή η τσαμπουκαλιδικη συμπεριφορά ) θα πρέπει να καταγγελθεί επειγόντως . Δεδομένου ότι είναι ένας σαφής και άμεσος κίνδυνος δια την ειρήνη και την ασφάλεια στη Μεσόγειο ΑΛΛΑ και πέραν αυτής.

Ως εκ τούτου, σας καλώ να συμπεριλάβετε αυτή τη τουρκική απειλή για την ειρήνη και την ασφάλεια , στην ημερήσια διάταξη της χειμερινής συνόδου του ΟΑΣΕ.

Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

2)
Ο Wim-Kortenoeven έδωσε αργότερα μια σύντομη περιγραφή της συνάντησης και της αντίδρασης που προκάλεσαν τα σχόλιά του .

Αγαπητοί κύριοι συντάκτες .
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά ήμουν «απασχολημένος» μέχρι τώρα .
Χθες το απόγευμα στο Ντουμπρόβνικ , μίλησα στη Διάσκεψη του ΟΑΣΕ για την ειρήνη και την ασφάλεια στη Μεσόγειο (το κείμενο που λάβατε) .
Δεν έκανα φίλους με αυτή την ομιλία .
Αλλά έπρεπε να τα πω , καθώς δεν είχε γίνει καμία αναφορά στην τουρκική επιθετικότητα.
Και αυτό είναι παράλογο , δεδομένου ότι ο ΟΑΣΕ είναι αυτός που ασχολείται με την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ευρώπη.

Όλοι οι σύνεδροι ήταν απασχολημένοι με τη λεγόμενη Αραβική άνοιξη ή / και με το Ισραήλ. Ήμουν ο μόνος που αναφέρθηκα στην τουρκική επιθετικότητα.

Και οι Τούρκοι απάντησαν με αχρείες κατηγορίες εναντίον μου ( ότι τάχα δια της αναφοράς μου εξέδωσα μια «αντί ειρηνική δήλωση» ) και με μια φαύλη επίθεση των εναντίον του Ισραήλ ( μη απαντώντας στα καταγγελλόμενα μου ), απλώς τα γύρισαν στην περσινή επίθεση στον στολίσκο .

Υπήρχε απόλυτη σιωπή όταν μίλησα και ΔΕΝ χειροκρότησε κανένας.
( Σημείωση του HEIL GAP ( or mind the GAP ) :
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ;
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ «Ο ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΚΑΙ , ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ )
Και αφού είχα τελειώσει , ένα κύμα δυσαρέσκειας κατάπιε την αίθουσα .
Ακόμα και οι Ολλανδοί συνάδελφοι μου (από το κυβερνών Χριστιανο- Δημοκρατικό Κόμμα) αποστασιοποιήθηκαν από μένα – δημοσίως , με μια πολύ σκληρή δήλωση.
Όλοι ήταν τόσο αρνητικοί .

Τις καλύτερες ευχές μου,
Wim Kortenoeven,
Μέλος του κοινοβουλίου στο Κόμμα για την Ελευθερία της Ολλανδίας .

ΜΕΤΑΦΡΑΣΘΗΚΕ ΔΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΜΙΓΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ ( 1 )
Καλά , όχι ο τι περιμένω και τίποτα από ένα “τζεφρυ” ο οποίος θα έπρεπε τώρα να βρίσκεται στην φυλακή λογω παραπλανήσεως του εκλογικού σώματος , κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162) , σύμφωνα με τον κύριο Βασ. Αθ. Κόκκινο
Επίτ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου , αλλά δεν θα περιμένω κάτι και από την αξιωματική αντιπολίτευση , όταν ο πρώην πρωθυπουργός της , που μας κυβερνούσε επί έξι (6) χρόνια , αντί να οχυρώσει την χώρα μας έναντι της επιθετικότητας της ΕΧΘΡΙΚΗΣ γείτονος , αντιθέτως εκείνος άνοιξε τον δρόμο για τις τουρκικές επισκέψεις
« στους κουμπάρους και τις κουμπάρες του » στην Θράκη .
Αλλά επίσης επέτρεψε , την ΕΝ ΛΕΥΚΩ είσοδο της Τουρκιάς στην ΕΕ , με αποτέλεσμα σε ελάχιστα πλέον χρόνια να κατακτηθούμε ΝΟΜΙΜΩΣ από τους ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ μετανάστες , που θα μας υποδουλώσουν ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με την σφραγίδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .
Μια εξόχως ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ενέργεια του , ΠΟΥ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , κατέστρεψε ΚΑΙ ΟΛΑ τα Ελληνικά εργοστάσια και επίσης όλες τις εναπομένουσες βιοτεχνίες από την λαίλαπα Ααρών Αβουρης (Σημίτης ) , ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ : επίπλων , φρούτων , υφασμάτων , υποδημάτων , ενδυμάτων, εργαλείων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε φιλαράκια μου , ΔΙΟΤΙ η Τουρκιά, μπήκε ΠΛΕΟΝ στην προ-κοινοτική διαδικασία και όλα πλέον εισάγονται εκ της ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ αφορολόγητα TAX FREE.
( πάρε κόσμε , όλα ΤΖΑΜΠΑ )
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Υ.Γ (2 )
ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο HEIL GAP ( or mind the GAP ) ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ GEORGE SOROS ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2008 .
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΣΩΣΤΟ ROCK ΑΤΟΜΟ , ΚΑΙ , ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ.
Υ.Γ (3 ) Δεν υπάρχει άλλο υστερόγραφο , γεια χαρά παιδιά .