ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ benito ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΠΡΟΣ ΚΟ ΠΑΣΟΚ: " ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΤΗ?? "

Όπως δείχνουν τα ανακοινωθέντα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Λογιστήριο του Κράτους, η κατ εντολήν των κατακτητλων ακολουθούμενη οικονομική πολιτική από τους λακέδες συνεργάτες του και τον "μέγα" άχρηστο και φαύλο υπερφίαλο εθελόδουλο Βενιζέλο ο οποίος ομολόγησε προσφάτως στην συνέντευξη Πρετεντέρη  ότι  "για τα πάντα έχει συνεννόηση και επαφή με τον ΞΕΝΟ GAP κατοχικό Πρωθυπουργό" ...... ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ!!!!

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Σε πορεία εκτροχιασμού βρίσκεται ο προϋπολογισμός το εννιάμηνο του 2011. Τα έσοδα είναι λιγότερα κατά 4,2% σε σύγκριση με το στόχο, ενώ οι δαπάνες είναι αυξημένες σε ποσοστό 7%. H αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στις αυξημένες δαπάνες για τόκους...
κατά 2.381 εκατ. €
στις αυξημένες επιχορηγήσεις στα Ασφαλιστικά Ταμεία εξαιτίας της μείωσης των εσόδων τους από ασφαλιστικές εισφορές κατά 1.862 εκατ. ευρώ, στον ΟΑΕΔ για την καταβολή επιδομάτων ανεργίας κατά 306 εκατ. ευρώ και
στα νοσοκομεία κατά 834 εκατ. ευρώ (700 εκατ. ευρώ για την πληρωμή των προμηθειών του έτους 2011 και 134 εκατ. ευρώ για την καταβολή οφειλών από προμήθειες παρελθόντων ετών).
Ειδικότερα, οι πρωτογενείς δαπάνες είναι αυξημένες κατά 2,9% ή κατά 1.050 εκατ. €, κυρίως λόγω των αυξημένων επιχορηγήσεων στα Ασφαλιστικά Ταμεία (κυρίως στον ΟΓΑ κατά 471 εκατ. ευρώ και στο ΙΚΑ κατά 1.307 εκατ. ευρώ), στον ΟΑΕΔ κατά 306 εκατ. ευρώ και στα νοσοκομεία κατά 700 εκατ. ευρώ.
Οι δαπάνες του ΠΔΕ, τέλος, παρουσιάζουν μείωση κατά 35,1% ή 1.906 εκατ. €.
Οσον αφορά στα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού αυτά ανήλθαν σε 34.980 εκατ. € και περιορίζεται η μείωσή τους έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 σε 4,2% από 5,3% στο οκτάμηνο . Η υστέρηση των εσόδων σε επίπεδο εννιαμήνου οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη, κατά την περίοδο σύνταξης του προϋπολογισμού, ύφεση, στις μειωμένες εισπράξεις από παρακράτηση φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων κατά το τρέχον έτος λόγω της ευνοϊκότερης φορολόγησης βάσει του νέου φορολογικού νόμου και στη μείωση των εισοδημάτων και τέλος, στις αυξημένες επιστροφές φόρων λόγω συμψηφισμού εκκρεμοτήτων παρελθόντων ετών.
Τα έσοδα του ΠΔΕ είναι αυξημένα κατά 39,2% ή κατά 529 εκατ. € σε σύγκριση με το εννιάμηνο του 2010. 

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ 15,1%

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ...ΡΕ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ...ΡΕ ΚΑΝΑΓΙΕΣ ....ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ..... 
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ????

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !!! ΚΑΝΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: