Έχει συγκλονίσει την ελληνική πολιτική σκηνή το τελευταίο ιδιόχειρο σημείωμα του Καθηγητή Νομικής και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Γεώργιου – Αλέξανδρου Μαγκάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών. Ο «αγωνιστής της Δημοκρατίας», όπως είχε από όλο το πολιτικό φάσμα χαρακτηριστεί, λίγες μέρες πριν το θάνατο του, είχε ολοκληρώσει τη συγγραφή ενός ιδιόχειρου σημειώματος, με τίτλο «Η ζωή πάνω στο νήμα». Στο σημείωμα του, το οποίο ήταν γραμμένο σε κίτρινο χαρτί, διαισθανόμενος πως φεύγει από τη ζωή, άφησε να εκφραστούν οι τελευταίες του σκέψεις, σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας και οι οποίες κυριολεκτικά συγκλονίζουν όποιον τις διαβάζει…
«Σαλπάρω ήρεμος για τον άλλο κόσμο. Αυτόν που αφήνω πίσω μου σίγουρα δεν είναι πια η Ελλάδα μου. Αυτός είναι άλλος τόπος με ανθρώπους άλλης φυλής. Δεν με αφορούν. Τι θέλω εγώ ανάμεσά τους; Να ‘στε όλοι καλά. Στον τάφο μου να γράψετε: Αντιστάθηκε το 1941-1944 στη ναζιστική κατοχή, το 1967-1974 στη στρατιωτική δικτατορία και το 1989-1996 στην ηθική σήψη. Μετά, στην πλημμύρα του άνοου, δεν υπάρχει αντίσταση και το μετά από την πλημμύρα αυτή δεν υπάρχει πια».

ΕΎΚΟΛΑ διακρίνει κανείς  την διάχυτη απογοήτευση που διακατέχεται ο εκλιπών . Ένας αγωνιστής σαν τον Αλέξανδρο Μαγκάκη διατύπωσε λίγο πριν  φύγει την διαπιστούμενη ΑΠΡΑΓΙΑ των νεοελλήνων οι οποίοι κυβερνώνται από εθελόδουλους αλλά και οι κυβερνώμενοι δηλαδή ο λαός κάθεται οκνά και άπραγα να αναμένει την σφαγή του !!
Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΟΥ ...ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΤΟΥ!!

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΡΟΜΟ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ..... ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ  ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΛΟΓΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ!!