ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.10.11

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: "ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ"..... ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?.... ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ

Πριν από λίγο στην εκπομπή Παπαγιάννη Ντάσκα στο Ράδιο9 φιλοξενήθηκε ο τ. Πρόεδρος της Βουλής και νυν Βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κ. Α. Κακλαμάνης ο οποίος ερωτήθηκε συγκεκριμένα από τον δημοσιογράφο Παπαγιάννη "..... γιατί στηρίζετε μια κυβέρνηση που δυστυχώς έχει αποτύχει σε όλα και το ομολογεί η ίδια με την τελευταία ανακοίνωση του λογιστηρίου του κράτους  που αποτελεί ντοκουμέντο ότι τα μέτρα αν και επαχθεί δεν συνεισφέρουν κατ ουδένα τρόπο στην λύση του ελλείμματος και του χρέους...." 


Η απάντηση του κ. Κακλαμάνη μας άφησε προσωπικά σύξυλους!!! Άκουσον Άκουσον ..αν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή απάντηση  η " ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ...????" 

Δηλαδή το "Μουμιοποιημένο ΚΟΑΛΑ της Πολιτικής "... γιατί μόνον έτσι μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε καθώς "Το γήρας ουκ έρχεται μόνον!" και λόγω γήρατος του δίνουμε ένα ελαφρυντικό γιατί δεν θα θέλαμε να τον δούμε στημένο στο  ικρίωμα .. μας είπε ότι είναι ένας ΚΟΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ και άξιος να ανήκει στην ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ με αρχηγό την ομιλούσα μακέτα Πρωθυπουργό ΓΑΠ!! ΚΥΡΙΕ τ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ??

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η "ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΣΑΣ ΧΡΙΣΘΗΚΑΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ???



ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΥΜΠΑΘΗ ΜΟΥΜΙΑ!! ..... ΚΥΡ ΑΠΟΣΤΟΛΕ!!



Το σημαντικότερο δε σημείο της συνέντευξης ήταν η είδηση που "έβγαλε" ο κ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ο οποίος ερωτώμενος για την θέση του στην πρόταση δημοψηφίσματος που η ίδια η κυβέρνηση και πρωθυπουργός έχουν κατά καιρούς αναφέρει , απάντησε ότι τάσσεται "ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ"



ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΑΧΟΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ!!



ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ Ο κ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 1500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ !!!



ΑΙΣΧΟΣ !!! ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΑΙ κ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΓΗΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ!! 



ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!



ΠΑΝΤΩΣ... ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ :


ΠΡΟΕΔΡΕ  ΘΑ ΕΡΘΕΙ  ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!...

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΣΑΣ ...ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: