ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.11

Η ΠΟΑΣΥ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ "ΠΑΙΔΙ" ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ !! Η ΠΟΑΣΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΥ benito!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΑΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 55 ΕΤΩΝ

Αθήνα 13 Οκτωβρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 605/13/27α

Προς : 1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ
2) Τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Γεώργιο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ
Κοιν.: 1) Υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλιππο ΣΑΧΙΝΙΔΗ
2)Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη ΟΘΩΝΑ
3) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
4) Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί,
Είναι γνωστόν ότι η πρόσληψη και η εισαγωγή Αστυνομικών και Αξιωματικών στην Ελληνική Αστυνομία γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις, με κατάταξη ιδιωτών μέσω του αξιοκρατικού θεσμού των πανελλαδικών εξετάσεων και στην ηλικία των 18 ετών.
Αυτό έχει ως σημαντική συνέπεια οι περισσότεροι αστυνομικοί να συμπληρώνουν τον καταληκτικό χρόνο του εργασιακού τους βίου, δηλαδή 35 έτη Υπηρεσίας από την ημέρα κατάταξης τους στο Οργανισμό μας, στην ηλικία των 53 ετών και παρότι αν και ουσιαστικά και τυπικά έχουν πλήρη εργασιακό βίο, να μην θεωρείται αυτοδίκαιη η λύση της εργασιακής τους σχέσης . Θα πρέπει δε επιπρόσθετα να σημειώσουμε ότι στην προαναφερόμενη ηλικία των 53 ετών κατά την οποία θα συνταξιοδοτηθούν, έχουν συμπληρώσει 40 ασφαλιστικά έτη, καθώς καταβάλλουν επιπρόσθετο υποχρεωτικό ασφάλιστρο λόγω της υποχρεωτικής παροχής έκτης ημέρας εργασίας την εβδομάδα, δηλαδή ουσιαστικά θα έχουν συνεισφέρει πολλαπλά χρόνια στο ασφαλιστικό μας σύστημα.

Με τις διατάξεις της παραγράφου 10 του άρθρου 1 του σχεδίου νόμου με τον τίτλο «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο – βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 -2015», διαπιστώθηκε ότι εμπίπτουν στην διάταξη αυτή και οι Αστυνομικοί που δεν έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους αναφορικά με την περικοπή της κύριας σύνταξης που λαμβάνουν σε ποσοστό 40% για το τμήμα άνω των 1000€.
Για μια ακόμα φορά δυστυχώς διαπιστώνουμε, ότι δεν λαμβάνεται υπ' όψιν η ιδιαιτερότητα της ηλικίας εισαγωγής των Αστυνομικών στην Ελληνική Αστυνομία ,ηλικία που η ίδια η Πολιτεία έχει θεσμοθετήσει και επιβάλλει, να μην αναγνωρίζεται η ολοκλήρωση του εργασιακού βίου των Αστυνομικών με την συμπλήρωση πέραν του δέοντος των ασφαλιστικών ετών, να μην λαμβάνεται υπ' όψιν η συνεισφορά των ετών στο ασφαλιστικό σύστημα αλλά συλλήβδην να περικόπτεται εκ νέου το εισόδημα των συνταξιούχων Αστυνομικών.
Η Ομοσπονδία μας δεν επιθυμεί και δεν προτείνει να υπάρχει καμία ιδιαίτερη μεταχείριση ή εξαίρεση των αστυνομικών σε σχέση με τους άλλους εργαζόμενους και συνταξιούχους στην χώρα μας. Πιστεύουμε όμως ότι μια δίκαιη Πολιτεία, έχει χρέος να επιφυλάσσει την ίδια μεταχείριση και αντιμετώπιση σε όλους τους εργαζόμενους.
Για τους λόγους αυτούς, σας προτείνουμε την ακόλουθη προσθήκη- τροποποίηση του αρθ. 1 § 10 του προαναφερόμενου Σχεδίου Νόμου:
«Οι αποστρατευθέντες από τα Σώματα Ασφαλείας, ανεξάρτητα εάν έχουν παραιτηθεί ή αποστρατευτεί με απόφαση της Υπηρεσίας τους, αλλά έχουν συμπληρώσει 35 ασφαλιστικά έτη και ανεξάρτητα εάν αυτά είναι πραγματική υπηρεσία ή εμπεριέχει και τα πέντε μάχιμα χρόνια ασφάλισή ς τους και δεν έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους, εντάσσονται από την 1/1/2011 στη μείωση της μηνιαίας κύριας σύνταξης σε ποσοστό 20% για το ποσό που υπερβαίνει τα 1200 €».
 
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΑΣ ΑΝΈΚΑΘΕΝ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΟΠΟΊΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ "ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΗ" ΚΑΙ ΠΙΑΣΩΚΩΛΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ !! ΤΑ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ " ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΣΠΙΟΥΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: