ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.10.11

Συλλεκτικό video: Ομολογία Μπένι ότι έχει πλήρη γνώση και επαφή με GAP

 
Οι πολιτικοί συνήθως τα "στρίβουν" όταν έρχεται η ώρα να αναλάβουν τις προσωπικές τους ευθύνες.
Κρατήστε το παρακάτω video - ομολογία που δεν αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες ότι τάχα δεν ήξερε ή είχε ελλειπή ενημέρωση:Ακολουθεί:
ένα σχετικό και ενδιαφέρον ρεπορτάζ από newsit με θέμα:

"Η συμφωνία με τρόικα έκλεισε και φέρνει σκληρότερα μέτρα μέχρι και το 2014 
- Αγωνία για την έκθεση της 6ης δόσης"

- Μετατέθηκε για τις 23/10 αντί για τις 17/10 η Σύνοδος Κορυφής
- Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Ρομπάι - Θα συναντηθούν μέσα στην εβδομάδα
- Η τρόικα επιμένει για μείωση μισθών 20% στον ιδιωτικό τομέα
- Πρέπει να βρουν άλλα 6 δισ ευρώ μέχρι τέλος του 2014

Οι διαβουλεύσεις τελείωσαν. Το είπε και επίσημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής.  Ο κ.Βενιζέλος, είπε ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν μέχρι αύριο κι αν χρειαστεί - όπως είπε - θα τις χειριστεί προσωπικά, ώστε να δοθούν πολιτικές λύσεις, αν και έσπευσε να συμπληρώσει ότι δεν το θεωρεί πιθανό.

Αυτό που αποδείχθηκε όμως για ακόμα μια φορά περίτρανα είναι οτι πολλοί από αυτούς που ασκούν εξουσία, που αποφασίζουν για τις τύχες μας και την ίδια μας την ζωή, είναι εκτός πραγματικότητας. Πως αλλιώς να εκληφθεί η αποστροφή του κ.Βενιζέλου: "Γυρίζουμε στα επίπεδα ζωής του 2004;" Πότε φύγαμε από αυτά;

Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας στους συναδέλφους του είπε οτι είναι εξαιρετικά δυσάρεστο και προβληματικό, μια χώρα να αναγκάζεται να προσφύγει σε διεθνή οργανισμό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χρέους της, ώστε να αποφύγει τη πτώχευση και να διαφυλάξει το επίπεδο ζωής των πολιτών της. Επεσήμανε δε ότι μέχρι το τέλος του 2012, η ύφεση θα είναι (αθροιστικά) μείον 15% και (έτσι, όπως είπε) γυρίζουμε στα επίπεδα ζωής του 2004.

"Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε την αναγκαία διόρθωση για να μπει στη χώρα μια στέρεα βάση. Αν δεν σπάσουμε τώρα τη φούσκα, τη ψευδαίσθηση που δημιουργήθηκε εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στο μέλλον, γιατί η κατάσταση είναι επικίνδυνη και αβέβαιη", σημείωσε.

  Διαβεβαίωσε ότι είναι πλήρης και απόλυτη η διασφάλιση των καταθέσεων, τόσο του δημοσίου, όσο και των πολιτών, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς τη κατεύθυνση αυτή.

Στις 23/10 η Σύνοδος Κορυφής

Χωρίς να δοθεί ακόμα επίσημη αιτιολογία, λίγο μετά τις 16.00 ώρα Ελλάδος ο Πρόεδρος της ΕΕ, Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ ανακοίνωσε μέσω του Twitter  του οτι η Σύνοδος Κορυφής θα γίνει στις 23/10 αντί για τις 17/10.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ

Ψάχνουμε 6 δισ - Οι εμμονές της τρόικας


Ουσιαστικά πρόκειται για ένα νέο Μεσοπρόθεσμο για το οποίο αναμένεται να εξειδικευτούν μέτρα 6 δισ. ευρώ.

Η τρόικα επιμένει για:

- Επέκταση του Ενιαίου Μισθολογίου που αποφασίστηκε για το Δημόσιο και τις επιχειρήσεις του Δημοσίου. Σε αυτές περιλαμβάνονται και όλες τις ΔΕΚΟ, αλλά και στις επιχειρήσεις των οποίων το διοικητικό συμβούλιο διορίζεται κατά πλειοψηφία από το Δημόσιο, ή έχουν στο παρελθόν επιχορηγηθεί από τον προϋπολογισμό.
Τέτοιου είδους επιχειρήσεις είναι η ΔΕΗ, η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΛΘ, ο ΟΛΠ, τα Ελληνικά Πετρέλαια, η ΕΥΑΘ και τα ΕΛΤΑ αλλά και τράπεζες όπως η ΑΤΕ Bank και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

- Μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Η τρόικα δεν είναι ικανοποιημένη από τις ρυθμίσεις που προώθησε ο υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης. Ζητεί την περαιτέρω απελευθέρωση των συμβάσεων και την αναδιαπραγμάτευση από πλευράς των κοινωνικών εταίρων της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης για μείωση του μισθολογικού κόστους στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον κατά 20%.

Πάντως από το υπουργείο πάντως επιμένουν οτι δεν τίθεται θέμα κατάργησης των κατώτατων μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Οι ελεγκτές αναμένεται να ετοιμάσουν τις εκθέσεις προόδου για τους υπουργούς οικονομικών της ευρωζώνης και το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ, οι οποίοι και θα αποφασίσουν την εκταμίευση της δόσης.

Όπως αναφέρει το Reuters, η Αθήνα ξεμένει από χρήματα έως τα μέσα Νοεμβρίου εάν δεν αποφασιστεί η εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου, ύψους 8 δισ. ευρώ. 


Στοχασμος Πολιτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια: