ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.09

240,000 θύματα το 2008 από φυσικές καταστροφές


Κείμενο: Χρήστος Κατρούτσος

Βάσει στατιστικών στοιχείων του ΟΗΕ το 2008 έχασαν τη ζωή τους 235.816 άνθρωποι από φυσικές καταστροφές. Τα περισσότερα θύματα υπήρξαν στη Μιανμάρ από τον κυκλώνα Ναργκίς και στην Κίνα από τον σεισμό στην επαρχία Σετσουάν. Μόνο ο κυκλώνας Ναργκίς προκάλεσε τον θάνατο 138.366 ανθρώπων ενώ 87.500 περίπου χά8ηκαν στον σεισμό της Κίνας, "Προκαλεί λύπη όταν σκέπτεται κανείς ότι οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και οι οικονομικές ζημιές θα μπορούσαν να ήταν περιορισμένες σημαντικά εφόσον τα κτίρια στην Κίνα και κυρίως τα σχολεία και τα νοσοκομεία ήταν κατασκευασμένα με τρόπο ώστε να είναι ανθεκτικά στους σεισμούς", δήλωσε ο Σαλβάνο Μπρισένο, επικεφαλής της Γραμματείας του ΟΗΕ, για την στρατηγική και περιορισμό των φυσικών καταστροφών.


Τα παραπάνω δείχνουν την ανάγκη για αποτελεσματικότερα μέτρα για την προστασία του πλανήτη που δεν θα συμβάλλουν στην πρόκληση τέτοιου μεγέθους καταστροφών όπως δείχνουν οι περισσότερες έρευνες. Δεν είναι τυχαίο ότι 200 δισεκατομμύρια δολάρια θα πληρώσουν τα πλούσια κράτη ως φόρο για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στο διάστημα 2013-2020 (CΟ2). Ευτυχώς το κεφάλαιο αυτό θα διατεθεί για την αρωγή αναπτυσσόμενων
Κρατών σε φυσικές καταστροφές.


http://www.blueplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: