ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.1.09

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ" ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ EDAM......ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΤΙΚΗ????

Στην Τουρκία υπάρχει ένα αντίστοιχο Ίδρυμα του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής ή γνωστότερο ως ΕΛΙΑΜΕΠ που ονομάζεται EDAM (όχι από το τυρί Edam αλλά από το Centre for Economics and Foreign Policy Studies).

Σ' αυτό μετέχουν διάφορες «εξέχουσες προσωπικότητες» όπως η Πρόεδρος του τουρκικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων (Διευθύντρια του ομίλου Dogan TV που έχει το Star TV και το CNN Türk), ο Διευθυντής της εφημερίδας Radikal και κάποιος πρώην βουλευτής και νυν Σύμβουλος του Ερντογκάν. Ενώ σύμβουλοι είναι μεταξύ άλλων ένας πρώην Υπουργός Εξωτερικών και ένας πρώην δικαστής του Ανωτάτου Στρατιωτικού Δικαστηρίου.

Οι Τούρκοι του EDAM ενδιαφέρονται για την προβολή, την υποστήριξη και την συμβολή τους στην προσπάθεια ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. «Κάνουν προτάσεις πολιτικής που μπορεί να επηρεάσουν διαδικασίες λήψης αποφάσεων τόσο στην Τουρκία ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ». Γι' αυτό το λόγο και διοργανώνουν συζητήσεις, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ, στις οποίες Τούρκοι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης!!! Ενώ κάνουν και συνέδρια σεμινάρια κ.λπ. για να ενημερώσουν την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και τους «αρμόδιους λήψης αποφάσεων» για θέματα οικονομικά, κοινωνικά και εξωτερικής πολιτικής της Τουρκίας.

Βέβαια δεν παραλείπουν να τονίζουν ότι «ΕΝΩ όλα τα μέλη του Ιδρύματος πιστεύουν ότι η ένταξη στην ΕΕ σαν ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (ΣΣ. αυτό κολλάει στον Σαρκοζύ που τους λέει να γίνουν προνομιακοί φίλοι :))) πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Τουρκίας, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της Ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης...».


Μ' άλλα λόγια το κλασικό τούρκικο:

«ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ» ΜΑΣ»

Αντίθετα οι «δικοί» μας καραγκιόζηδες του ΕΛΙΑΜΕΠ ενδιαφέρονται μόνο για θέματα «υψηλής πολιτικής» «σχετικά με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης και τις διεθνείς σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στις διατλαντικές σχέσεις (ΣΣ. Δεν μπορούνε να το κρύψουν ότι είναι τσιράκια των Αμερικάνων), την ασφάλεια, τη μετανάστευση, τα ανθρώπινα δικαιώματα, θέματα χρηστής διακυβέρνησης και κλιματικών αλλαγών». Ένα κάρο παπαριές δηλαδή...

Πουθενά στη σελίδα τους δεν αναφέρουν ότι στόχος τους είναι να προάγουν ελληνικές θέσεις στο εξωτερικό ή κάτι σχετικό.

Και έρχομαι στο κυρίως θέμα.




θα λέγατε όμως αν σας έλεγε κάποιος ότι «σκιώδης Υπουργός της εν δυνάμει Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ» είναι σύμβουλος του τουρκικού Ιδρύματος που στόχο έχει να προβάλει την Τουρκική ένταξη αλλά χωρίς καμία παραχώρηση από τα «συμφέροντα» της χώρας;

Τι θα λέγατε εντέλει αν σας έλεγε κάποιος ότι η

Λούκα Κατσέλη

είναι σύμβουλος στο τουρκικό EDAM;






Η οικονομολόγος Λούκα Κατσέλη δίνει συμβουλές στους Τούρκους για το πως θα προωθήσουν την ένταξή τους στην ΕΕ χωρίς όμως να απεμπολήσουν τα «συμφέροντά» τους που όλοι ξέρουμε ότι βρίσκονται σε Αιγαίο και Κύπρο μιας και την ΕΕ δεν την πολυνοιάζει τι κάνουν οι Τούρκοι με τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ...

Φαντάζομαι ότι η Λούκα σαν μεγάλος και τρανός οικονομολόγος θα τους δίνει
συμβουλές για το πως θα φτιάξουν την οικονομία τους...
πως θα την κάνουν ελκυστική στους ξένους για επενδύσεις...
ελκυστικότερη σε κάθε περίπτωση από την «Ελλαδίτσα του Καραμανλή»
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!
Όλο το άρθρο στο Δεξί Εξτρέμ

4 σχόλια:

Στέλιος είπε...

Πότε ηξερε η Δεξιά από διεθνείς σχέσεις για να μάθει και τώρα? Οι ακαδημαϊκοί καθηγητές και οι διεθνείς προσωπικότητες μετέχουν σε τέτοιες θέσεις σε όλη την υφήλιο και πέραν τούτου μία τέτοια θέση μπορεί και να αποτελέσει σύνδεσμο επικοινωνίας των 2 χωρών.

Unknown είπε...

ΤΙΣ «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ» ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ …..ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!! ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ…………..
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ»……ΚΑΙ ΤΗΝ «ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ» ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ…..
ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΚΡΙΖΕΣ ΖΩΝΕΣ (ΣΗΜΙΤΗΣ)… ΑΠΟΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΣΥΜΒΟΛΑ» ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΛΑΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΩΣ «ΠΑΝΙΑ» (ΠΑΓΚΑΛΟΣ)…………
ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΜΙΑ «ΘΕΣΗ»….ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ «ΣΥΝΔΕΣΜΟ» ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΥΣ»……………..
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ «ΘΕΣΕΙΣ» ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠOΜΦΟΛΥΓΑ..//-

Στέλιος είπε...

Διαβάστε στο www.krogias.blogspot.com την αλήθεια ρε παιδιά, μην γράφετε ό,τι σας σερβίρουν:

Η ανάρτηση είναι ανακριβής, γιατί ως Διευθύντρια (Μέχρι το καλοκαίρι του 2007) του Κέντρου Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ, η Κατσέλη τοποθετήθηκε ως επίτιμο μέλος επιστημονικών συμβουλίων πολλών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων κρατών-μελών του ΟΟΣΑ. Ένα από αυτά τα κέντρα ήταν και το τουρκικό EDAM.
H Τουρκία, άλλωστε, είναι χώρα μέλος του ΟΟΣΑ.
Η σχέση αυτή της Κατσέλη με τους όλους αυτούς τους οργανισμούς και κέντρα έληξε όπως ακριβώς άρχισε. Αυτομάτως. Όταν δηλαδή έληξε η σχέση της και αποχώρησε από το Κέντρο Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ.
Τώρα, εάν το συγκεκριμένο Ινστιτούτο δεν επικαιροποίησε την λίστα των συμβούλων του, ή την κρατάει για λόγους πρεστίζ, δικό του θέμα.

Unknown είπε...

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ..ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ.....
http://tolimeri.blogspot.com/2009/01/blog-post_28.html......
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚ ΤΩΝ "ΕΣΩ".... ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ... ΑΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...