ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.09

Το «βήμα» του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τους αγρότες της Ροδόπης

Ένα ακόμα «βήμα» του Ευριπίδη Στυλιανίδη, μέσα από το προεκλογικό του φυλλάδιο, για την Ροδόπη… Και τι βήμα!!! Σύμφωνα μ’ αυτό έχει στηρίξει το αγροτικό εισόδημα, αξιοποιώντας τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και προωθώντας χρηματοδοτικά σχέδια για τους κτηνοτρόφους και τους γεωργούς. Τ’ αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα με την συγκεκριμένη κοινωνική τάξη να βρίσκεται στους δρόμους και να μαραζώνει μέρα με την μέρα. Όλο αυτό το διάστημα της μίας εβδομάδας που οι αγρότες της Ροδόπης είναι στα μπλόκα, ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν πέρασε να τους δει ούτε μια φορά ή να πει κάτι για τον αγώνα τους. Τον στηρίζει ή όχι;

Όσο δε, για την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ροδόπης… αυτήν την «ενίσχυσε» με δανειοδότηση από την Αγροτική Τράπεζα και για πρώτη φορά, όπως αναγράφεται στο προεκλογικό του φυλλάδιο, με σημαντικά «επισιτιστικά» προγράμματα. Σήμερα η κατάληξη της ΕΑΣ είναι σε όλη τη Ροδόπη γνωστή. Ένα βήμα πριν την καταστροφή, ο πρόεδρος καταδικασμένος από τα δικαστήρια, 19 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι, άλλους τόσους οι αγρότες για τα προϊόντα τους και οι άνθρωποι που ασχολήθηκαν με τα επισιτιστικά προγράμματα πάμπλουτοι… τα σιτηρά όμως εξαφανισμένα! Και μέσα σ’ όλα αυτά ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νίκος Σκοπιανός, ακόμα να καταλογίσει ευθύνες για το χάλι του αγροτικού κινήματος στην περιοχή!
http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: