ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.1.09

Η "ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ" ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ..ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ??

2η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΥΕΝ, ΠΟΙΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΕΕΠ, ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΛΣ, ΣΑΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ
Παρασκευά ΣΑΛΙΒΕΡΕ,
Εκτός των εισαγγελιών, πρωτοδικών Πειραιά και ναυτοδικείου Πειραιά, στις οποίες εισαγγελίες τα ψευδή στοιχεία που απέστελνες γίνονταν παραδόξως αποδεκτά, η "χάρη σου" και το θράσος το οποίο σε διακατείχε, σου έδωσαν το δικαίωμα να στείλεις ψευδή και κατάπτυστα στοιχεία κατά Θεσσαλονικέων πολιτών και στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μια εισαγγελία όμως στην οποία τα κατάπτυστα ψεύδη σου και οι σκηνοθεσίες σου κατέπεσαν.
Συγκεκριμένα και προκειμένου να καταδικάσεις αδίκως τους, 1) ... , 2) ... , Θεσσαλονικείς πολίτες με το υπ' αριθμόν 281853/01-2005 σήμα προς τον τότε υφιστάμενο σου και μετέπειτα αντικαταστάτη σου, Αντιπλοίαρχο ΛΣ, Ματθαίο ΦΛΩΡΑΚΗ, και καθοδηγώντας τον για το "πως" έπρεπε να λειτουργήσει σχετικά με την υπ' αριθμόν Φ10/1/27-7-2005 αναφορά του προς την εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αναφορά η οποία προκάλεσε και τον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης στο να ασκήσει διώξεις κατά των προαναφερομένων πολιτών. Τα ψεύδη σου όμως ΣΑΛΙΒΕΡΕ εδώ δεν στηρίχτηκαν αλλά κατέπεσαν. Αποδεικνύεται δε ότι κατέπεσαν τα όχι για πρώτη φορά ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ-ΨΕΥΔΗ υποτιθέμενα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία συνηθίζεις ν' αποστέλεις προς τις εισαγγελίες, με την υπ' αριθμόν 17.426/3.11.2005 ομόφωνη οριστική και τελεσίδικη αθωωτική απόφαση για τους διωχθέντες πολίτες, η οποία εξεδόθη υπό του τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.
Μετά την αθώωση των προαναφερθέντων Θεσσαλονικέων πολιτών, αυτοί δικαιολογημένα εστράφησαν κατά εσού υποβάλοντας την υπ' αριθμόν 5/27.1.2006 στην εισαγγελία του ναυτοδικείου Θεσσαλονίκης. Παρόλη όμως την ταλαιπωρία, τα έξοδα, των αθωωθέντων Θεσσαλονικέων πολιτών και τα ψεύδη που χρησιμοποίησες κατά αυτών, η "ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ" της στρατιωτικής δικαιοσύνης δεν σε "ακούμπησε" καθόλου. Γιατί σε καλύπτουν ΣΑΛΙΒΕΡΕ; Για την "δράση σου και το έργο σου" προήχθης στον βαθμό που βρίσκεσαι σήμερα;
Σύντομα θα επανέλθω για το τρίτο σου ψέμα.
Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια
189 01 Σαλαμίνα
Τηλ. 697.8120543

Δεν υπάρχουν σχόλια: