ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.09

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....ΙΣΟΣ Η "ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ" ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ

Μέρος του τύπου αλλά και ιστοσελίδων στο διαδίκτυο "στάθηκαν" με έμφαση στην προκλητική "συλλυπητήρια" ομιλία ΤΣΕΤΙΝ βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Κύριε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η «συλλυπητήρια» τοποθέτηση του Τσετίν Μαντατζή ειναι στα χερια σας. Θα κάνετε το παγώνι??

Δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση για την αυτονόητη επιβεβλημένη "αντίδραση" στην οποία το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του θα έπρεπε να είχε προβεί. Αντί αυτού...... ΣΙΓΗΝ...... ως ΜΗ ΓΕΝΝΩΜΕΝΟ.


=========================================================
ΑΝΑΡΤΩ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.......... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ "ΓΡΑΦΙΚΟΙ" ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ
...ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ "ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ".... ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ "ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .........

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ......
1.ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ...."ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ"....

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ.......
Κατά τη διάρκεια του 7ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ (3 Μαρτίου 2005), που ολοκληρώθηκε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Τάε-Κβο-Ντο στο Νέο Φάληρο το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου διοργάνωσε δημόσια συζήτηση με εκπροσώπους των εν Ελλάδι μειονοτήτων, οι οποίοι κατήγγειλαν το ελληνικό κράτος για σωρεία παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Οι παρακάτω μειονοτικές οργανώσεις μας κατήγγειλαν για ρατσιστικές διακρίσεις εναντίον τους από το επίσημο βήμα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ
1) Η "Μακεδονική Μειονότητα Ελλάδας"
2) Το "Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών"
3) Η "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθήνας"
4) Η "SOS - Ρατσισμός"
5) Η "Εταιρεία Αρωμανικού Πολιτισμού", που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ένα εκατομμύριο Βλάχων,
6) Η "Ομοφυλοφιλική και Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδος"
7) Η "Ελληνική Ομοφυλοφιλική Κοινότητα" και
8) Ο "Σύλλογος Επιστημόνων της Μουσουλμανικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης".


ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ .....
2. ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΡΑΧΑΣΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ??? ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ «ΤΟΥΡΚΟ» ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ «ΠΑΤΑΤΑ»??

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ "ΤΟΥΡΚΟ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ................... Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 1999 ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ FLASH 9.61 KAI ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΤΙΣ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ "ΘΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ "ΣΧΕΔΙΑ" ΣΑΣ......


1 σχόλιο:

AATON είπε...

Ο τύπος είναι όντως ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ για να κυβερνησει..πράγματι έχουν δίκιο οι δημοσκοπήσεις όσον αφορα την καταληλοτητα του.
Γιωργάκη Παπανδρέου, σήκω και φύγε. Αν είναι να καταστραφούμε εντελώς, άσε μας να το κάνουμε μόνοι μας. Εμείς τουλάχιστον θα το απολαύσουμε αργά αργά, ενώ εσύ θα μας κόψεις την απόλαυση, θα μας καταστρέψεις μια κι έξω...άμε στο καλό μαλάκα.