ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.09

«Aπολιτικ» Μάσκα


Η επίθεση κατά του αγάλματος του Ευαγόρα Παλληκαρίδη την νύκτα των εκλογών από ψευτοπροοδευτικούς που έδρασαν εκμεταλλευόμενοι την μάζα του κόσμου που βγήκε στους δρόμους, ήταν προμήνυμα για τις μετέπειτα ενέργειες τους. Αρκετές ελληνικές σημαίες κάηκαν εκείνη την νύκτα αφού υπεστάλησαν και μνημεία βεβηλώθηκαν αλλά κανείς δεν έδειξε να ενοχλείται έντονα ή τουλάχιστο να ασχολείται με την σοβαρότητα που αρμόζει σε ένα τέτοιο θέμα, έστω μετά τον κατευνασμό των πανηγυρισμών.


Η αποθράσυνση αυτών στηρίζεται στην διαχρονική ανοχή του κράτους με την πολιτική της αποσιώπησης , την ατιμωρησία αλλά και την προκλητική αδιαφορία των σχετικών φορέων για τέτοιες πράξεις. Έτσι καταλήξαμε στο να επιδράμουν άφοβα έναντι σε καθετί το οποίο θυμίζει Ελλάδα. Η μεγάλη ύβρις προς τους αγωνιστές και ήρωες του τόπου αυτού δεν έχει σταμάτημα, μετά τον Ευαγόρα έπληξαν τον Μάτση ο οποίος εκεί απέναντι από το προεδρικό παρακολούθησε να σπιλώνονται οι αγώνες του και να του αφαιρούν από το μνημείο του την σημαία για την οποία αρνήθηκε την ζωή και επέλεξε να γίνει αθάνατος, όπως και ο Ευαγόρας. Μετά την επίθεση στους αγωνιστές, στόχος έγινε ο αρχηγός της ΕΟΚΑ του οποίου περιέλουσαν με μπογιά το άγαλμα παραμονές κιόλας του μνημόσυνου του.


Ενδιάμεσα της σταδιακής αποθράσυνσης, η σπίλωση εθνικών συμβόλων και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας είχε καταστεί ως τρόπος εκτόνωσης των ανεγκέφαλων απατρίδων. Είναι γνωστά τα ευτράπελα σε αθλητικά σωματεία, σχολεία, γήπεδα και μνημεία. Τα περιστατικά που εμφανίζονται στα Μ.Μ.Ε είναι ελάχιστα, ένας περίπατος στα μνημεία της κάθε πόλης θα υποδείξει πόσες σημαίες τυχαία εξαφανίζονται κάθε νύκτα και διαβάζοντας τα ανθελληνικά συνθήματα στους τοίχους θα κατανοήσει πως έχει να κάνει με άτομα που όχι μόνο αρνούνται την εθνική τους ταυτότητα αλλά μισούν φανατικά τον Ελληνισμό.


Έχουν ξεφύγει παντελώς και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις εμετικές τους ενέργειες ως ιδεολόγημα αφού πάντοτε είχαν το ίδιο χαρακτηριστικό, έπλητταν μονομερή τον κρατικό τάχα μηχανισμό επιτιθέμενοι όμως λυσσαλέα μόνο στο εθνικό του πρόσωπο. Έχουν εφεύρει οι απερίσκεπτοι μέθοδο για να κτίσουν ένα κάστρο αμύνης για αυτούς και να χώσουν μέσα το μίσος τους προς την Ελλάδα και προσπαθούν να πλασάρουν αυτό στους νέους παρουσιάζοντας την κατάντια ως ιδεολογικό στίγμα.


Όλοι αυτοί είναι ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα και ας τους αφαιρέσουν την «απολιτικ» τάχα μάσκα των «αγνώστων» από τις ειδησεογραφικές αναφορές που τους κάνουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί. Η προκλητική στάση των αναιδέστατων και η ανοχή που επιδεικνύεται στις πράξεις τους προκαλεί αναβρασμό στην κοινωνία. Οι ενέργειες εκφυλισμού αλλά και εξευτελισμού της ψυχής τους δεν τους αρκεί και ελπίζουν στην διάδοση της κατάντιας τους. Έχουν ξεπεράσει τα όρια και παίζουν με την υπομονή του κόσμου, ίσως αυτό να επιδιώκουν άλλωστε, την διχόνοια και την σύγκρουση. Καιρός να τους καταλογίσει κανείς τις ευθύνες που τους αρμόζουν για την χυδαιότητα των πράξεων τους έναντι της αξιοπρέπειας του λαϊκού αισθήματος. Να σταματήσουν επιτέλους οι διάφοροι να βλέπουν μόνο εθνικιστικά σωβινιστικά και φασιστικά φαντάσματα παντού την ώρα που καλλιεργούνται στη δικιά τους αυλή τα ίδια λουλούδια.


Ψυχραιμία Έλληνες

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

http://www.denksexnw.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: