ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.1.09

ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΥΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΣ "ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"?? ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ??

ΣΑΛΙΒΕΡΕ, (Ναύαρχος του Λιμενικού Σώματος)

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι την αποστρατεία σου και όχι μόνο, θα δημοσιεύω παντοιοτρόπως τα εγκλήματα τα οποία διέπραξες ως Διευθυντής Εσωτερικών Υποθέσεων (Εξυπηρετήσεων) του Υ.Ε.Ν. και όχι μόνο, εγκλήματα με τις ευλογίες των εισαγγελικών αρχών, χωρίς να κάτσεις "στο σκαμνί" για τα εγκλήματα αυτά. Αντίθετα όμως, οι εισαγγελείς της πολιτικής και στρατιωτικής "δικαιοσύνης" με την στήριξη που σου παρείχαν σκοπίμως, με την αποδοχή των καταγγελλομένων από πολλούς προϊόντων εγκλήματος τα οποία τους απέστελνες (ψευδή στοιχεία), και εκδίδοντας απορριπτικές διατάξεις - με σκοπιμότητα - σε κατατειθέμενες καταγγελίες και μηνύσεις κατά εσού, σου έδιναν και σου δίνουν το δικαίωμα να υποβάλλεις μηνύσεις κατά των καταγγελλόντων το οργανωμένο έγκλημα με σκοπό τον εκφοβισμό και την φίμωση των καταγγελλόντων. Πλανάσαι πλάνη οικτρά ΣΑΛΙΒΕΡΕ εάν νομίσεις ότι θα πετύχεις τους βρώμικους σκοπούς σου και ότι θα με φοβερίσεις με την με σκοπιμότητα μήνυση που που έχεις υποβάλει κατά εμού. Εσένα και όχι μόνο, θα σας βγάλω "βούκινο" διεθνώς
Ως προανέφερα ΣΑΛΙΒΕΡΕ, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα αποκαλύπτω ένα προς ένα τα ψευδή στοιχεία τα οποία απέστελνες στις εισαγγελίες (πρωτοδικών Πειραιά και ναυτοδικείου Πειραιά), προκειμένου ο φορολογούμενος άμοιρος πολίτης να πληροφορηθεί την καθαρότητα αυτών που πληρώνει με τον φόρο του και για ποιους σκοπούς τους πληρώνει.

ΨΕΜΑ ΠΡΩΤΟ

Στην υπ' αριθμόν : Α04/2223/49/16-02-2005 απορριπτική διάταξη που εξέδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πειραιά, κ. Βούλγαρης Γεώργιος, βασιζόμενος στην υπ' αριθμόν πρωτ. : 6723/08/13-09-2004 "Υποβολή φακέλλου προκαταρκτικής εξέτασης" που απέστειλες προς την εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά και το οποίο ο συγκεκριμένος εισαγγελέας εξυμνεί λέγοντας : "Οι εξηγήσεις που δίδονται από το ΥΕΝ και το γραφείο εσωτερικών υποθέσεων δια του από 13-9-2004 εγγράφου του κρίνονται λεπτομερείς και πειστικές.

Οι αντιφάσεις όμως μεταξύ της προαναφερθείσας απορριπτικής διάταξης του εισαγγελέα πρωτοδικών Πειραιά και της υπ' αριθμόν : 2573/2008 απόφασης του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ έρχονται για μια φορά ακόμη να σε διαψεύσουν και να πιστοποιήσουν τις βρωμιές και τα ψεύδη - τα οποία βροντοφώναζα αλλά σκοπίμως δεν εισακουγόμουν - που απέστελνες στους εκάστοτε εισαγγελείς.

Συγκεκριμένα λοιπόν παραθέτω κατωτέρω τις προαναφερθείσες αντιφάσεις σύμφωνα με τα ψεύδη σου :

1. Στην προαναφερθείσα απορριπτική του διάταξη ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πειραιά, εκτός των άλλων λέει : "Σύμφωνα με το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ο Γεώργιος Χουστουλάκης δεν συνέβαλε στην σύλληψη των δραστών της υπόθεσης "SATURN" αφού η υπόθεση αυτή τελεσφόρησε με βάση τις λοιπές πληροφορίες που είχε συλλέξει η αρμόδια διωκτική αρχή αλλά και τις απομαγνητοφωνικές συνομιλίες ενός εκ των δραστών".

2. Στην προαναφερθείσα απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, ο κ. Πρόεδρος λέει : "...αλλά η συμβολή του στην συγκεκριμένη υπόθεση ήταν ασήμαντη, δοθέντος η εξιχνίαση αυτής επιτεύχθηκε από τις πληροφορίες κρατούμενου (κατονομαζόμενου) των Δ.Φ. Κορυδαλλού".

Τι από τα δύο ισχύει ΣΑΛΙΒΕΡΕ; Ένα προς ένα λοιπόν ΣΑΛΙΒΕΡΕ και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα δημοσιοποιούνται τα ψέματα που χρησιμοποιούσες και χρησιμοποιείς στις δικαστικές αρχές με σκοπό κάποτε ίσως να φιλοτιμηθεί κάποιος εισαγγελέας να σε κάτσει στο σκαμνί, πράγμα το οποίο έπρεπε να έχει γίνει από καιρό.

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια

189 01 Σαλαμίνα

Τηλ. 697.8120543

Δεν υπάρχουν σχόλια: