ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.1.09

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΜΕΝΗ GAY ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ!!


Δεν είναι αστειάκι, αλλά η πραγματικότητα που θα ζήσουν oι Ισλανδοί μέχρι το Μάιο, οπότε και θα γίνουν οι προγραμματισμένες εκλογές στην Ισλανδία! Η 66χρονη, πρώην αεροσυνοδός, υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Johanna Sigurdardottir, προερχόμενη από τη Σοσιαλδημοκρατική Συμμαχία, θα οδηγήσει το τιμόνι της Ισλανδίας για λίγους μήνες ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός.

Η Ισλανδία, μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης, συνταράχθηκε συθέμελα από την κατάρρευση της εθνικής της οικονομίας καθώς οι τράπεζες χρεωκόπησαν ενώ η ισλανδικό νόμισμα καταρρέει με ταυτόχρονη αλματώδη ανεργία και πληθωρισμό.
Αυτά τα γεγονότα οδήγησαν την συντηρητική κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές. Ακούγονται φωνές ότι η Johanna Sigurdardottir ειναι επιρρεπής στην αύξηση της φορολογίας, μεταξύ αυτών και ο απερχόμενος πρωθυπουργός
Geir Haarde.
Η
Ισλανδία ζει σ' έναν οικονομικό εφιάλτη καθώς οι Ισλανδοί ζουν με την
ανασφάλεια του αύριο. Βγαίνουν στους δρόμους και διαμαρτύρονται
ζητώντας άμεσες λύσεις. Ήδη η Κυβέρνηση της χώρας ζητά 10
δισεκατομμύρια δολλάρια από το ΔΝΤ και από σύμμαχες χώρες.

http://gkaratheodoris.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: