ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.1.09

Η ανάλυση του τελικού του X-Factor


Ο τελικός του X-Factor ανέδειξε μεγάλο νικητή τον Λούκα, τον Κύπριο τραγουδιστή που έκλεψε τις καρδιές όλων και δίκαια κέρδισε ένα συμβόλαιο στη Sony και ένα πολυτελέστατο τζιπ. Μετά από ένα μαραθώνιο τελικό μάθαμε στη 01.10 το νικητή. Δεν εκπλαγήκαμε ιδιαίτερα βέβαια. Δεύτερος ο Νικόλας Μεταξάς, που όπως του είπε ο Σάκης σίγουρα αύριο θα τον ζητάνε για συμβόλαιο. Τρίτοι προς έκπληξή μας οι Τριημιτόνιο, οι οποίοι ακυρώνοντας όλα τα προγνωστικά περνούσαν από live σε live, έφθασαν στον τελικό και τελικά στην τρίτη θέση. Κι όλα αυτά μόνο με τις φωνές τους και την αλήθεια τους. Τέταρτοι τελικά τα (αγαπημένοι μας) Κόκκινα Χαλιά που δεν ψηφίστηκαν όσο περιμέναμε. Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι φιναλίστ δε θα χαθούν και ήδη έχουν ελκυστικότατες προτάσεις, οπότε το ζητούμενο επετεύχθη.

Αυτό ήταν μόνο ο πρόλογος. Μια μικρή σύνοψη για τους φιναλίστ. Κρατήσαμε σημειώσεις στη διάρκεια του τελικού και καταγράψαμε όσα είδαμε! Δείτε κάτω κάτω και τα Μικρά Μικρά του τελικού. Και από εδώ θα έρθουν και τα βίντεο (σε λίγο)και περισσότερη συζήτηση και μέσα από το φόρουμ μας!

Ξεκινάμε να μιλάμε για τα Κόκκινα Χαλιά μιας και ξεκίνησαν πρώτοι. Ερμήνευσαν χτες το “Somebody told me” των Killers και ένα τραγούδι που έγραψε ο Γ. Θεοφάνους για εκείνους τον «Χαρταετό», σε στίχους Θάνου Παπανικολάου. Περιττό να πούμε άλλη μια φορά πόσο πολύ ταιριάζει στα παιδιά η βρετανική ροκ μουσική. Το έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι τους αρέσει και ότι την λένε τέλεια. Φάνηκε στο πρώτο τραγούδι η καθαρά ροκ πλευρά τους ενώ στο δεύτερο έπαιξαν μεταξύ ποπ και ροκ. Ο «Χαρταετός» λοιπόν, το δεύτερο τραγούδι δηλαδή είναι ένα εύθυμο ποπ-ροκ τραγουδάκι που αν και ήταν ρίσκο να το πουν στον τελικό, την ώρα που ψηφίζει ακόμα ο κόσμος, πήγε πάρα πολύ καλά, τους ξεσήκωσε και τους βγήκε σε καλό. Ο Γιώργος ο Παπαδημητράκης άλλη μια φορά έκανε τη διαφορά και κατέληξε στο τέλος να πέφτει στο κοινό! (όχι στο κενό!!) Και τα άλλα παιδιά δεν πάνε καθόλου πίσω. Μην ξεχνάμε τον Λευτέρη, τον Αλέξανδρο, και τον Φώτη. Καταπληκτικοί μουσικοί που θα φανούν ακόμα περισσότερο στις live εμφανίσεις. Σε αυτό το τραγούδι φάνηκε επίσης ότι έχουν δημιουργήσει μεγάλο φαν κλαμπ με τα κορίτσια του πλατό να ουρλιάζουν με μανία Γιώργοοο συνεχώς!!
Μπορεί η τέταρτη θέση να μην ακούγεται όσο κολακευτική θα θέλανε όσοι τους πιστεύανε, αλλά τελευταία λόγω διαφόρων γεγονότων σαν να ήταν προδιαγεγραμμένο ότι δεν πάνε για νίκη. Το λέγανε άλλωστε και εκείνοι μεταξύ σοβαρού και αστείου. Στα σοβαρά όμως απέκτησαν τέτοια φήμη που δεν τους βγήκε καθόλου σε κακό το X-Factor. Μάθαμε στο τέλος του show ότι τα Κόκκινα Χαλιά επισήμως θα τραγουδούν σε Ελλάδα και εξωτερικό άνοιξη-καλοκαίρι με την Άννα Βίσση…. Κάτι λέει και αυτό. Mainstream μεν, τρομερή ώθηση δε!!! Και μην ξεχνάμε έχουν στο πλευρό τους και το Γιώργο Θεοφάνους. Περιμένουμε πολλά από τα Κόκκινα Χαλιά και ελπίζουμε να βοηθηθούν και να φτάσουν πολύ πολύ ψηλά!


Δεύτερος στη σειρά εμφανίστηκε ο τελικός νικητής, ο Λούκας. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο τραγουδιστή που σίγουρα θα κάνει καριέρα και άλλο ένα live ήταν πάρα πολύ καλός. Ερμήνευσε τα «Λαδάδικα» και τον «Πυρετό» χτες. Αν ήταν καλός στα «Λαδάδικα», στον «Πυρετό» ήταν απίθανος. Ένα ερμηνευτικό λαϊκό όπως είπε ο Νίκος Μουρατίδης και όχι ένα ξεσηκωτικό λαϊκό και αυτό το κάνει ακόμα καλύτερο. Από τις καλύτερες εμφανίσεις σήμερα. Πραγματικά απίθανος. Στο τέλος επειδή έφτασε στους δυο φιναλίστ, τραγούδησε το αγαπημένο του τραγούδι απ’ όλα όσα έχει πει που ήταν το «Πάρτυ». Εκεί είδαμε (και) σήμερα και το ευαίσθητο του χαρακτήρα του και έμαθαν όσοι δεν τον ήξεραν πόσο μπορεί και προσαρμόζεται σε πολλά είδη. Γιατί νομίζω αυτό ήταν το μεγάλο χάρισμα του Λούκα. Εκτός από σεμνός, με καλή φωνή, χιούμορ και καλή σκηνική παρουσία, πάνω απ’ όλα μπορεί και τραγουδά πολλά είδη τραγουδιών και μάλιστα με την ίδια άνεση. Αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.
Δεν ξέρουμε τι είδος θα του προταθεί να τραγουδήσει και εκεί είναι που έχουμε τις ενστάσεις μας, αλλά το σίγουρο είναι πως έχει δηλώσει ήδη σε συνέντευξη ότι θέλει να τραγουδά μόνο τραγούδια που του αρέσουν. Ελπίζουμε να είναι έτσι. Είχε επίσης δηλώσει σε βίντεο ότι θα ήθελε πολύ να του γράψει τραγούδια ο Γιώργος Θεοφάνους και τελικά πρότεινε επίσημα η Sony συνεργασία στο συνθέτη για να γράψει στο Λούκα. Και απαντά με άνεση: «Λούκα πήγαινε για ύπνο, αύριο έχουμε στούντιο!!»
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η ανάλυση του τελικού του X-Factor

Δεν υπάρχουν σχόλια: