ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.1.09

Τέσσερα χρόνια στον Τούρκο πιλότο για το θάνατο του Κ. Ηλιάκη


Σε ποινή φυλάκισης 4 ετών καταδικάστηκε από το ΙΑ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Τούρκος πιλότος του μαχητικού αεροσκάφους F-16, Χαλίλ Ιμπραχίμ του Οσντεμίρ, που κατηγορείται για το θάνατο του Έλληνα χειριστή του F-16, Κώστα Ηλιάκη, νοτιοδυτικά της Καρπάθου, στις 23 Μαΐου του 2006.

Ο 37χρονος σμηναγός Κώστας Ηλιάκης σύμφωνα με την κατηγορία παρενοχλήθηκε από τον Τούρκο πιλότο, ο οποίος πραγματοποίησε βίαιο και απότομο ελιγμό με αποτέλεσμα να συγκρουστούν τα δύο αεροσκάφη και το ελληνικό F-16 να συντριβεί στον αέρα.

Το επεισόδιο έγινε κατά την διάρκεια αναχαίτισης δύο τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, που είχαν παραβιάσει τον ελληνικό εναέριο χώρο, συνοδεύοντας αεροφωτογραφικό σκάφος που κατευθυνόταν προς την Κρήτη.

Μηνυτήρια αναφορά για την υπόθεση κατέθεσαν οι δικηγόροι Κορίνθου Νίκος Λόης και Μαρία Λαζάρου.

Εναντίον του Τούρκου πιλότου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά σήμερα δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κρίνοντας ότι μόνη αιτία για την συντριβή του ελληνικού αεροσκάφους και το θάνατο του Κώστα Ηλιάκη ήταν οι αμελείς χειρισμοί του Τούρκου πιλότου, ο οποίος παραβίασε τους διεθνείς κανονισμούς.

Σημείωση: Επειδή υπηρέτησα 35 ολόκληρα χρόνια στη Πολεμική Αεροπορία , λέω

μόνο τιμή και δόξα στα παλληκάρια του Αιγαίου, τους φύλακες της Εθνικής μας

ανεξαρτησίας
http://pelasgia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: