ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.09

Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣ

Στιs 13-5-09 έληξε η προθεσμία υποβολήs των ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ για τη συμμετοχή τουs στιs Ευρωεκλογέs τηs 07/6/09.Ακούσατε, διαβάσατε ή είδατε ποία Κόμματα ή Συνδυασμοί δήλωσαν συμμετοχή; Στιs 17-5-09 έληξε η προθεσμία υποβολήs και των ΨΗΦΟ-ΔΕΛΤΙΩΝ όσων δήλωσαν. Ακούσατε, διαβάσατε ή είδατε ποίοι δήλωσαν ωs υποψήφιοι Ευρω-βουλευτέs στα Κόμματα εκτόs Βουλήs;;; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση συμ-βαίνει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση απομόνωσήs μαs από το ποίοι είναι αυτοί οι ΝΕΟΙ υποψήφιοι που ζητούν την ψήφο μαs. Δεν μαs επιτρέπουν να τουs δούμε, να τουs ακούσου-με, να λάβουμε έστω ένα απλό σημείωμά τουs, μία μικρή ανακοίνωσή τουs. Από το αιφνί-διο κλείσιμο τηs ΒΟΥΛΗΣ, για την παραγραφή των κακουργηματικών σκανδάλων του ΔΙΚΟΜΜΑ-ΤΙΣΜΟΥ, δεν βλέπουμε και δεν ακούμε τίποτε άλλο, παρά μόνο τιs κοκορομαχίεs ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το πώs θα επαναποκτήσουν τα χαμένα ποσοστά τουs, βοηθούντων και όλων σχεδόν των ΜΜΕ (κυρίωs των μεγάλων καναλιών και εφημερίδων του συστήματοs αποβλάκωσήs μαs).

ΟΡΙΣΤΗΚΕ και το «ΝTΙΜΠΕΪΤ» μεταξύ μόνο των αρχηγών των κομμάτων τηs Βουλήs. Οι άλλοι βλέπετε, οι εκτόs Βουλήs, δεν είναι του συναφιού, γιατί άλλωστε να τουs μάθουμε;

ΖΗΤΗΣΕ κανένα κόμμα τηs Βουλήs να είναι και τα άλλα κόμματα στο «ΝTΙΜΠΕΪΤ»; Αμ δε !!!

Προτείνουμε την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ του ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ διότι ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (ή ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ σε αυτοδυναμία) έφερε την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ το σημερινό τηs κατάντημα και εάν συνεχίσουμε να τον ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ αύριο, δηλαδή το 2012, οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πάψουμε να έχουμε ΠΑΤΡΙΔΑ μαs την ΕΛΛΑΔΑ . ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ , ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ , ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ. ΑΠΟΧΗ-ΑΚΥΡΟ-ΛΕΥΚΟ ΒΟΛΕΥΟΥΝ το ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ.


ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: