ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.09

ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ



Οσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε προς τις εκλογές,τόσο εκνευρίζομαι περισσότερο ακούγοντας τους επίδοξους νικητές να προσπαθούν για πολλοστή φορά να παραμυθιάσουν τον Ελληνικό λαό.
Ειλικρινά σε κάνουν να αισθάνεσαι μια απέχθεια για την πολιτική και αυτό το ξέρουν μιάς και είναι ένας απο τους στόχους τους.Ο "αόρατος" μέχρι χθές πρωθυπουργός που δεν το κουνούσε απο το Μαξίμου παρά μόνο για να πάει στη Ραφήνα βάλθηκε να οργώσει την Ελλάδα για να πεί τι;
Δεν θα ήταν καλύτερο να κάνει ότι έκανε μέχρι τώρα δηλαδή να κρυφτεί;Ομιλίες μπροστά σε κομματικά ακροατήρια και επαγγελματίες χειροκροτητές δεν πρόκειται να τον σώσουν,η προσπάθεια όμως είναι μια αξιοπρεπής ήττα γιατί αλλιώς πες αλεύρι......η Ντόρα και ο Αβραμόπουλος σε περιμένει.
Το σχόλιο του κου Βενιζέλου για την γνωστή διαφήμηση με τα παπαγαλάκια ήταν "καλύτερα την αλήθεια να την λένε άνθρωποι και όχι πτηνά".Μήπως άνθρωποι με IQ πτηνών μπορούν;θα ρωτούσα εγώ.
Ο υποψήφιος νικητής,αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μας απείλησε κιόλας δηλώνοντας ότι "η οικονομία θα είναι προσωπική μου ενασχόληση" προσπαθεί ο καημένος να τα πεί αλλά δεν μπορεί ούτε απο χειρόγραφο έχει κάνει delete στο μυαλό του την 20ετή διακυβέρνηση του κόμματος του και ζητά διαφάνεια,κοινωνική δικαιοσύνη και το νέο φρούτο πράσινα άλογα......συγνώμη πράσινη ανάπτυξη ήθελα να πώ
.Οι συμβουλάτορες προσπαθούν γράφουν και ξαναγράφουν κείμενα αλλά ο άνθρωπος "δεν το έχει" ρε παιδιά.
Η πατάτα που του έγραψαν για το "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" έπιασε όμως κάνοντας τον ανάλογο ντόρο άσχετα που προσπάθησε να τα γυρίσει δηλώνοντας ότι ενοούσε την βάρβαρη πολιτική.
Εγώ θα έλεγα στον υποψήφιο αμερικανοθρεμένο νικητή με αμερικανικό διαβατήριο το αρχαιοπρεπές "πας μη Ελλην βάρβαρος".Τώρα αν το 60% του Ελληνικού λαού είναι βάρβαροι αυτό το αφήνω ασχολίαστο.Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η επίσκεψη στον ΟΑΕΔ και το ΙΚΑ απο τους δυο αντιπάλους.Αραγε δεν σκέφτηκαν την γελοιότητα της πράξης μιάς και αμφότεροι η μόνη σχέση που έχουν με το ΙΚΑ είναι η υπερχρέωση του ταμείου και ανυπαρξία έστω ενός ενσήμου αφού πέρα απο το να δουλεύουν τον Ελληνικό λαό δεν εχουν κάνει άλλη δουλειά.
Οσο για τον ΟΑΕΔ φυσικά δεν γνωρίζουν τη σημαίνει να είσαι άνεργος,ξέρουν όμως ότι είναι ένα πολύ καλό πόστο για να διορίζονται τα δικά μας παιδιά.Αντε λοιπόν να περάσουν οι μέρες να τελειώνουμε με τις εκλογές γιατί ενα στομάχι είναι αυτό πόσο να αντέξει.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: