ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.5.09

" ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ "

Επειδή "μιά χούφτα Πακιστανάκια" σας έχουν ρεζιλέψει, με παρέα "αρκετούς ευκαιριακούς εφοπλιστές" αλλά και "επίορκους λιμενικούς αξιωματικούς"...σήμερα θα σας εξηγήσω έναν από τους πολλούς τρόπους που μεταφέρουν τους λαθρεπιβάτες όλων των εθνικοτήτων, μήπως και ανοίξουν τα μάτια σας και ενεργοποιηθείτε επιτέλους. Που δεν το ελπίζω, αλλά καμμιά φορά γίνονται και θαύματα......

Ενώ κύριοι, η "προβλεπόμενη σύνθεση του πλοίου" είναι π.χ. για 8 μέλη πληρώματος, έχουν κατασκευάσει χώρους για 20 άτομα και "με το αζημίωτο φυσικά έχουν εφοδιασθεί από την σημαία τους διπλά πιστοποιητικά "ship equipment," για 8 και για 20 άτομα"!!!!

Τα πλοία ξεκινούν από τον Πειραιά αρχικά, με την κανονική σύνθεση πληρώματος, κάνοντας χρήση του πιστοποιητικού "ship equipment" των 8 ατόμων και με προορισμό το λιμάνι φόρτωσης.

Υπ' όψιν σας ότι στο Πακιστάν συγκεντρώνονται κάθε μήνα τουλάχιστον 200 άτομα, έχουν καταβάλει προκαταβολικά από 15.000 δολλάρια έκαστος, έχουν σταλεί με "courier" οι φωτογραφίες όλων και τα πλήρη στοιχεία τους στον Πειραιά, όπου ο DAWOOD JAN ή AMRAN ALI και η παρέα του τα παραλαμβάνει και τα δίνει στον "ψευτοκαπετάνιο" πλαστογράφο "ARSHED PAID," ο οποίος με την σειρά του, τους "βαπτίζει ναυτικούς." Κανείς τους φυσικά δεν ξέρει τι σημαίνει θάλασσα....Με αυτά τα χρήματα καλύπτονται τα αεροπορικά τους εισητήρια, αμοιβές πλοιοκτήτη και λιμενικών, του ταχύπλοου σκάφους, του μεταφορικού μέσου ξηράς, βίζες, ο Πακιστανός εκπρόσωπός τους στο Πακιστάν και οι δικές τους προμήθειες.

Η επόμενη κίνηση είναι ο διαχωρισμός όλων αυτών, δηλαδή σε ποιό πλοίο θα "ναυτολογηθούν" και από ποιό λιμάνι.

Εκδίδονται έγκαιρα οι "vizes" και τα αεροπορικά τους εισητήρια, τα οποία στέλνονται στον εκπρόσωπό τους στο Πακιστάν και ο οποίος φροντίζει - βάσει οδηγιών που του δίδονται από τον Πειραιά - και τους στέλνει ανά 12 άτομα, στα λιμάνια που θα προσεγγίσουν τα πλοία των συνενόχων εφοπλιστών, για να....ναυτολογηθούν. Κάνοντας χρήση εκεί, του εικονικού πιστοποιητικού "life equipment" των 20 ατόμων, δικαιολογούν με τον τρόπο αυτό στις αρχές,την ναυτολόγηση των ....."ναυτικών - λαθρομεταναστών."

Το πλοίο μόλις φορτώσει το φορτίο του αποπλέει, με προορισμό το λιμάνι εκφόρτωσης. Και καθ' οδόν και σε προσδιορισμένα στίγματα το πλησιάζει ταχύπλοο σκάφος, το οποίο παραλαμβάνει τους λαθρεπιβάτες και τους αποβιβάζει σε συγκεκριμένα σημεία, που τους έχουν υποδειχθεί από τους επίορκους λιμενοσταθμάρχες ή λιμενάρχες. Εκεί που τους περιμένει το εδώ κλιμάκιο των Πακιστανών και τους προωθούν σε διάφορα διαμερίσματα της χώρας μας.

Φυσικά ο Πλοίαρχος είναι πλήρως ενημερωμένος, ακόμη και σε περίπτωση που σταματήσουν το πλοίο του εν πλώ, για νηοψία και έλεγχο.

Παρουσιάζει το "crew list" ( κατάσταση πληρώματος ) που έχει σφραγισμένο από το λιμάνι απόπλου του, αν η "νηοψία του γίνει προ της εκφόρτωσης των λαθρομεταναστών", οπότε δικαιολογεί την ύπαρξη των 20 μελών πληρώματος.

Εάν όμως τον σταματήσουν μετά την εκφόρτωσή των, τότε δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, μια και εμφανίζει το πραγματικό έγγραφο "ship equipment" των 8 ατόμων ,που δικαιολογεί σαν πλήρωμα.

ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ: [ άν φυσικά σας ενδιαφέρει η καταστολή αυτού του εγκλήματος. ]

1.- Να μεριμνήσετε και να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο αδίκημα, σαν "ΙΔΙΩΝΥΜΟ."

2.- Η σημαία του πλοίου να σας υποβάλει αντίγραφο του "ship equipment," οπότε δεν θα τους εκδίδει πλέον και δεύτερο πλαστό πιστοποιητικό.

3.- Από το λιμάνι φόρτωσης, να μεριμνήσετε οι αρχές να σας κοινοποιούν τις μεταβολές του πληρώματος [ ναυτολογήσεις ή απολύσεις.]

Αυτά εάν τηρήσετε, δεν θα τολμήσει κανείς πλέον να σας κουνηθεί!!!!!!!

4.- Συλλάβετε τους Πακιστανούς και τους πλοιοκτήτες - των οποίων τα στοχεία θέτω στην διάθεσή σας - και απελάστε τους από την χώρα μας.

Επιτέλους ξυπνήσετε!!!! Θέλουμε να σας βοηθήσουμε, για το καλό και την προκοπή αυτού του τόπου μας!!!!!

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: