ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.5.09

"Πυροβολήστε" το σύστημα με την ψήφο σας!...

Ακούμε τον τελευταίο καιρό κάτι παραλογισμούς να εκπέμπονται από διάφορες κατευθύνσεις και κοντεύουμε να ζαλιστούμε από την παράκρουση των παπαγαλακίων του αποπροσανατολισμού που προπαγανδίζουν ότι αν δεν πάμε για μπάνιο και δεν πάμε να ψηφίσουμε θα χτυπήσουμε έτσι τάχα τα κόμματα του κατεστημένου. Και αυτά τα μηνύματα τα διατυμπανίζουν περιχαρείς με μια σαδιστική μανία. Είναι συμπτωματικό ότι στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και τα http://d3ac0n.files.wordpress.com/2007/07/ass.pngελεγχόμενα μεγάλα ΜΜΕ;
Μέσα στην ασχετοσύνη τους και την άγνοια που τους δέρνει για τους μηχανισμούς του συστήματος, δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι ότι ακριβώς αυτό επιζητούν και τα όργανα του καθεστώτος. Να πάμε όσο το δυνατόν περισσότεροι για μπάνιο τη μέρα των εκλογών και να φουντάρουμε στα ρηχά ύδατα της λιμνάζουσας και δυσώδους πραγματικότητας που επέβαλαν στο λαό μας όλοι οι ψευτοηγεμόνες της δεκάρας που άσκησαν την εξουσία τις τελευταίες δεκαετίες.
Εμείς λοιπόν να πάμε να πάρουμε αμέριμνοι το μπάνιο, ενώ αυτοί θα αφεθούν ελεύθεροι να αλωνίζουν. Ρε κοροιδάρες το ίδιο δεν γίνεται και στις ΗΠΑ; Μήπως επειδή εκεί δεν πάει να ψηφίσει ένα μεγάλο ποσοστό πολιτών, δεν εκλέγεται κυβέρνηση; Και το 3% να πάει στις κάλπες πάλι θα εκλεγούν οι ανάλογοι ευρωβουλευτές.
Μην ματαιοπονείτε λοιπόν και το μοναδικό όπλο που δεν μπορεί να σας αφαιρέσει το κάθε καθεστώς είναι η ψήφος σας, αρκεί να την χρησιμοποιήσετε με περίσκεψη και να κάνετε μακρουβούτια μέσα στο μυαλό σας πρώτα πριν ρίξετε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη και διαγράψτε τα μακροβούτια στις παραλίες για την ημέρα των εκλογών.
Πρώτα ψηφίζουμε και μετά τα υπόλοιπα. "Πυροβολήστε" το σύστημα με την ψήφο σας!
pierioi

Δεν υπάρχουν σχόλια: